/ Lahden P-Kartano on uusi puomiton ja liputon Moovy-kohde

Lahden P-Kartano on uusi puomiton ja liputon Moovy-kohde

Lahden Pysäköinti Oy:n uusin pysäköintilaitos P-Kartano valmistui Kisapuiston viereen Ranta-Kartanon alueelle heinäkuun 2023 alussa. Yhteistyökumppanina toimii Finnpark oy ja sen Moovy-pysäköintipalvelu. Lahden P-Kartano on uusi puomiton ja liputon Moovy-kohde.

P-Kartano

Suomessa kehitetty ja ylläpidettävä Moovy on Lahdessa käytössä myös kaupungin kadunvarsipysäköinnissä sekä Trio- ja Syke-kauppakeskuksissa. Moovy toimii ympäri maata suurimmissa kaupungeissa, esimerkiksi Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Kuopiossa.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Lahden pysäköinti ja Finnpark syventävät yhteistyötään

Lahden Pysäköinti on jo aiemmin tehnyt omistamissaan pysäköintihalleissa yhteistyötä Finnparkin kanssa.

”Olen iloinen siitä, että yhteistyö jatkuu ja laajenee upouudessa puomittomassa ja liputtomassa hallissa”, Lahden Pysäköinti oy:n toimitusjohtaja Eeva Jauro sanoo.

Myös Finnparkin toimitusjohtaja Antti Marttila on erittäin tyytyväinen yhteistyön syvenemiseen ja siihen, miten hyvin projekti on Lahden Pysäköinnin kanssa sujunut.

”Asiakaslähtöisyys on toimintamme ydin”, Marttila sanoo. ”Haluamme tarjota alan parasta asiakaskokemusta.”

Eeva Jauro kehuu Finnparkin erinomaista asiakaspalvelua ja ylipäätään asennetta yhteistyöhön.

”Jos ostamme palvelun yritykseltä, odotamme, että toinen osapuoli ei vain yksinkertaisesti tuota palvelua vaan toimii kuin aito kumppani”, Jauro kertoo. ”Finnpark on ollut mainio partneri, jonka kanssa olemme yhdessä kehittäneet asioita.”

P-Kartanossa 440 paikkaa 7 kerroksessa

P-Kartanon pysäköintilaitos sijaitsee Lahdesssa keskeisellä paikalla Kisapuiston vieressä osoitteessa Kartanonkatu 6. Sekä yritykset että yksityishenkilöt voivat vuokrata sopimuspysäköintipaikkoja.

P-Kartano, Kartanonkatu 6, tietoja

  • Pysäköintilaitos on avattu heinäkuussa 2023.
  • Pysäköintilaitos on puomiton ja liputon.
  • Autopaikkoja: 440
  • Sisäänajo: Kartanonkatu 6
  • Avoinna: 24/7
  • Toimintaohjeet: Pysäköinnin maksaminen onnistuu helpoiten Moovy-sovelluksella, johon syötetyltä maksukortilta veloitukset menevät automaattisesti. Lisäksi pysäköintimaksun voi hoitaa lähtiessä maksupisteellä yleisimmillä maksukorteilla tai verkossa 48 tunnin kuluessa ulosajosta osoitteessa moovy.fi/maksa.
  • Sähköauton latauspisteitä 26 kpl, joista AC-latureita 22 kpl (22 kw), DC-latureita 4 kpl (100 kw).

Pysäköintitalon julkisivut on rakennettu puusta, köynnösverkosta ja väribetonista. Puujulkisivu on toteutettu taiteilija Pauli Ahopellon moiré-efektiin perustuvana teoksena, joka valaistaan iltaisin. Taustalla olevalla systeemiseinällä on iltaisin taidevalaistus.

Vesijärven puoleiseen 1 000 neliön betoniseinään tulee muraali, jonka yksityiskohdat paljastuvat kesäkuun aikana.

Pysäköintilaitoksessa on 7 kerrosta, kaksi hissillistä porrashuonetta ja viherkatto aurinkopaneeleilla. Aurinkopaneeleista pysäköintitalo saa tarvitsemansa sähkön pois lukien sähköautojen latauspisteet.

P-Kartano, hinnat

Lyhytpysäköinti

h €

0:30 1,00 €

1:00 2,00 €

2:00 4,00 €

3:00 5,50 €

4:00 7,00 €

5:00 8,50 €

6:00 10,00 €

7:00 11,50 €

8:00 13,00 €

9:00 14,50 €

10:00 16,00 €

1 vrk 16,00 €

Kuukausipysäköinti

1 kk 100 €

Finnparkille on myönnetty Ekokompassi-ympäristösertifikaatti. Finnparkin tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Moovy-pysäköintisovellukselle oikeuden käyttää Avainlippua merkiksi suomalaisesta työstä. Moovy on täysin kotimainen palvelukokonaisuus, jota kehitetään suomalaisin asiantuntijaresurssein.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link