VAD ÄR MOOVY?

Moovy är en parkeringstjänst som förenar bilisterna och dem som erbjuder parkeringsplatser. Med Moovy är det enkelt att parkera utan kort, biljetter eller kassaköer. Det enda du behöver är en applikation – med Moovy parkerar du i hallar, på gatan och på andra utomhusområden.

Som bilist rör du dig med hjälp av Moovy smidigare än tidigare i olika parkeringsobjekt. Applikationen Moovy fungerar i hallar och på gatan i flera olika städer, till exempel i Helsingfros, Tammerfors, Jyväskylä, Kuopio, Seinäjoki och Villmanstrand. I framtiden kommer tjänsten också att omfatta andra städer. 

Med Moovy är det lättare att parkera överallt

Lätt i hallen

Parkera smidigt utan biljetter, kort eller kassaköer. Bommarna öppnas vid in- och utfart med hjälp av ditt registreringsnummer. Du kan också abonnera på Moovys 24/7 avtalsparkering. Parkeringsavgifterna debiteras antingen från företagets eller från ditt eget betalkort.

Bekvämt på gatan

Parkera enkelt på gatan med hjälp av efterhandsdebitering, utan slantar eller kort. Med hjälp av den användarvänliga applikationen Moovy kan du påbörja och avsluta parkeringen medan du sitter bekvämt i bilen.

Transparent prissättning

Inga månadsavgifter – du betalar endast enligt användning. Moovys serviceavgift är 0,49 €/parkering, max 4,90 € i månaden. Jämför priserna med andra parkeringstjänster, Moovy står sig i konkurrensen!

Ladda ner Moovy-appen: