/ Särkänniemen kesä: Retropelejä ja Planetaarion paluu, pysäköinti tuttuun tapaan Moovy-sovelluksella

Särkänniemen kesä: Retropelejä ja Planetaarion paluu, pysäköinti tuttuun tapaan Moovy-sovelluksella

Särkänniemen kesä 2024 luottaa nostalgisiin tunnelmiin. Myös Särkänniemen pysäköinti hoituu tutulla ja luotettavalla Moovy-sovelluksella.

Särkänniemi
Särkänniemi

Särkänniemi panostaa tänä kesänä klassikoihin. Kävijöille on tarjolla Retro-niminen arcade-pelihalli, josta löytyy kourakoneita, poleteilla pelattavia flippereitä ja muita arcade-pelejä. Retroon ei ole sisäänpääsymaksua, mutta pelaamista varten pitää ostaa poletteja. Myös toissa kesänä pois käytöstä jäänyt Planetaario palaa valikoimaan.

”Vastaamme asiakkaiden lukuisiin toiveisiin palauttamalla Planetaarion valikoimaan jo tämän kesän aikana”, Särkänniemen liiketoiminta- ja kehitysjohtaja Ville Aarresuo sanoo. ”Uudistuksemme vetoavat erityisesti nostalgiannälkäisiin asiakkaisiin ja parantavat Särkänniemen monipuolisuutta.”

Särkänniemen pysäköinti: Moovy yhteistyökumppanina

Autolla Särkänniemeen suuntaaville on kesäkaudella tarjolla kätevä pysäköintiratkaisu Tampereen keskustassa Finnparkin pysäköintitalo P-Plevnassa, jossa pysäköinti maksaa Särkänniemen asiakkaille 14 € / päivä. P-Plevnassa on saatavilla myös sähköauton latauspaikkoja. Finnparkin pysäköintihalleissa tunnistus tapahtuu automaattisesti kulkuneuvon rekisterinumeron perusteella.

P-Plevna sijaitsee noin kilometrin päässä Särkänniemestä.

”Olemme todella iloisia hyvästä yhteistyöstä Finnparkin kanssa”, Ville Aarresuo toteaa. ”Etäpysäköinti on sijainniltaan oikein sopiva Särkänniemi-vierailua palvelemaan.”

Itse Särkänniemen alueella on rajoitetusti pysäköintitilaa. Jos Särkänniemeen saapuu autolla, edullinen ja helppo vaihtoehto myös siellä on Moovy-pysäköintisovellus.

Moovy-pysäköintisovelluksen voi ladata puhelimeensa Google Play -kaupasta tai Apple Storesta.

Pysäköinti Särkänniemessä käynnistetään Moovy-sovelluksella pyyhkäisemällä ”Aloita pysäköinti” -painiketta. Riittää, että käynnistää Moovy-pysäköinnin yhden kerran. Ei haittaa, vaikka pysäköintiaika päättyisi kesken huvittelupäivän. Maksu pysäköinnistä Särkänniemen alueella on kaikille Moovy-käyttäjille käynnin pituudesta riippumatta sama 14 euroa.

Lähtiessään Särkänniemen parkkipaikalta asiakas näyttää sovelluksesta ”Pysäköinnit”-kohdasta maksetun pysäköinnin järjestyksenvalvojalle.

Jos ei käytä Moovy-sovellusta, pysäköinti Särkänniemen lähiparkkipaikalla maksaa 15 € / ajoneuvo / päivä huvilaitteiden ollessa avoinna.

Särkänniemessä on otettu huomioon myös joukkoliikenne. Edestakaiset matkat Nyssen busseilla ja ratikoilla sisältyvät ennakkoon ostettuihin päiväkohtaisiin Särkänniemi-rannekkeisiin, mikä parantaa entisestään saavutettavuutta.

Särkänniemen sisällä dynaaminen hinnoittelu

Särkänniemi
Särkänniemi

Särkänniemellä on lipuissa ja rannekkeissa käytössä dynaaminen hinnoittelu, jonka myötä pääsylippujen hinnat ovat netistä ostettuna päiväkohtaisia ja nousevat kysynnän mukaan. Rannekkeet ovat aina edullisempia päiväkohtaisesti verkosta ostettuina kuin paikan päältä hankittuina.

Särkänniemi kannustaa asiakkaitaan tekemään ostopäätöksensä etukäteen, jolloin saadaan paremmin tietoa asiakkaiden päivittäisestä määrästä ja pystytään suunnittelemaan ja järjestämään Särkänniemen toiminta paremmin.

Hinnoittelua on yksinkertaistettu viime vuodesta niin, että kaikki kertaliput maksavat verkkokaupassa nyt 9,90 €. 

Alle 3-vuotiaat huvittelevat Särkänniemessä veloituksetta.

Erilaisten lippujen ja rannekkeiden ominaisuuksista ja hinnoista voit lukea kaiken Särkänniemen Liput-sivuilta!

Särkänniemen rannekkeella pääsee tänä kesänä Sara Hildénin taidemuseoon.

”Sara Hildénin taidemuseon näyttely on viimeksi sisältynyt Särkänniemen rannekkeisiin viime vuosikymmenellä, joten kyse on ehdottomasti paluusta juurille”, Ville Aarresuo sanoo.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link