Enemmän kuin parkkipalvelu

Moovy helpottaa pysäköintiäsi kaikkialla

Helppo hallissa

Löydä sopivin halli ja pysäköi sujuvasti ilman lipukkeita, kortteja tai kassajonoja. Puomit avautuvat sisään- ja ulosajossa rekisteritunnuksesi perusteella. Pysäköintimaksut veloitetaan jälkikäteen maksukortiltasi.

Kätevä kadulla

Pysäköi kadunvarsilla vaivattomasti ilman kolikoita tai kortteja jälkiveloituksella. Voit aloittaa ja lopettaa pysäköinnit puhelimesi helppokäyttöisellä Moovy-sovelluksella.

Avoin hinnoittelussa

Maksat pysäköintimaksun lisäksi palvelumaksua vain 0,49 €/kerta. Palveluveloitus on maksimissaan 4,95 €/kalenterikuukausi. Näet kaikki pysäköinti- ja maksutietosi reaaliaikaisesti Moovy-sovelluksesta.

Ajankohtaista

Ratinan kauppakeskus avautui – Moovyn avulla pysäköinti on helpompaa kuin koskaan!

Ratinan uusi kauppakeskus avautui näyttävin juhlamenoin. Avaamishetkellä innokkaimpien asiakkaiden jono mutkitteli Hatanpään valtatielle asti. Liikenne pysäköintihalliin sujui jouhevasti sekä Tampereen valtatieltä että Suvantokadulta.

Lue lisää >>
Kauppakeskus Ratina avautuu torstaina, tarjouksena kaksi tuntia ilmaista parkkiaikaa

Uusi ja upea Kauppakeskus Ratina tarjoaa avajaisten kunniaksi asiakkailleen kaksi tuntia ilmaista pysäköintiä. Etu on voimassa torstain avajaispäivästä toukokuun loppuun asti.

Lue lisää >>
Maailman taitavimmat – ja onnekkaimmat – autokuskit: video!

Voiko puoliksi upoksissa oleva auto kaasuttaa yli leveän joen? Voiko tästä bussin, henkilöauton ja kohti ajavan kuorma-auton kolmiodraamasta selvitä ilman traagisia seurauksia. Kyllä voi. Jos et usko, katso videolta.

Lue lisää >>
Virpi tuntee Tampereen pysäköintipalvelut – Moovyn yksi ominaisuus herätti kiinnostuksen

Pyynikkiläinen Virpi on ahkera autoilija ja pysäköijä. Hän kuljettaa 5- ja 8-vuotiaat lapsensa joka arkipäivä kotoa päiväkotiin ja kouluun ja takaisin. Hän pysäköi myös työpaikan autohallissa sekä kadunvarsilla kaupassa käynnin yhteydessä.

Lue lisää >>
Sähköautot yleistyvät Suomessa – lisää latauspisteitä myös Tampereelle

Hiilidioksidipäästöjä vähentävät sähköautot ovat Suomessa vielä pieni mutta nopeasti nouseva ilmiö. Tämän vuoden alussa Suomessa oli rekisterissä 1 659 täyssähköautoa ja 5 719 ladattavaa hybridiautoa.

Lue lisää >>
Pysäköintihalli tunnistaa rekisterinumerosi ja avaa puomin – mutta miten se tapahtuu?

Uuden Moovy-palvelun avulla pysäköintihallien käyttäminen on nykyään nopeaa ja vaivatonta: halliin sisään ja sieltä ulos ajettaessa puomi nousee automaattisen rekisterinumeron tunnistamisen perusteella. Kuljettajan ei tarvitse tehdä mitään, ja koko prosessi puomin luona kestää 1-2 sekuntia.

Lue lisää >>

Moovy kerää tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Tietoa käytetään käyttäjäkokemuksen parantamiseen, tuotekehitykseen, palveluiden personointiin sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.