Enemmän kuin parkkipalvelu

Moovy helpottaa pysäköintiäsi kaikkialla

Helppo hallissa

Löydä sopivin halli ja pysäköi sujuvasti ilman lipukkeita, kortteja tai kassajonoja. Puomit avautuvat sisään- ja ulosajossa rekisteritunnuksesi perusteella. Pysäköintimaksut veloitetaan jälkikäteen joko yrityksen tai omalta maksukortiltasi.

Kätevä kadulla

Pysäköi kadunvarsilla vaivattomasti ilman kolikoita tai kortteja jälkiveloituksella. Voit aloittaa ja lopettaa pysäköinnit puhelimesi helppokäyttöisellä Moovy-sovelluksella.

Avoin hinnoittelussa

Maksat pysäköintimaksun lisäksi palvelumaksua vain 0,49 €/kerta. Palveluveloitus on maksimissaan 4,95 €/kalenterikuukausi. Näet kaikki pysäköinti- ja maksutietosi reaaliaikaisesti Moovy-sovelluksesta.

Ajankohtaista

Moovy: mullistavan helppo hallipysäköinti

Pysäköintiä helpottava ja nopeuttava Moovy-sovellus (www.moovy.fi) on otettu käyttöön Jyväskylässä Jyväs-Parkin operoimissa maksullisissa pysäköintikohteissa sekä kadunvarsipysäköinnissä. Nyt yhdellä puhelimeen ladattavalla sovelluksella voi käyttää kaikkia pysäköintitapoja. Tätä ei ole mahdollistanut vielä yksikään toinen sovellus Jyväskylässä.

Lue lisää >>
Sesam-kortti vaihtuu Moovyyn

Finnparkin tuotevalikoimassa on ollut myynnissä erikseen ladattava Sesam-kortti, joka aukaisee pysäköintihalliin ajettaessa sekä sisään- että ulosajon puomin, kun kortin käyttää lukulaitteessa. Sesam poisti aikoinaan tarpeen kuljettaa mukana kolikoita pysäköintitalossa asiointia varten.

Lue lisää >>
Tältä näyttää pysäköinnin tulevaisuus: auto hoitaa sen itse

Tulevaisuudessa ei enää tarvitse hikoilla kapeisiin parkkipaikkoihin peruuttaessaan tai huolehtia siitä, löytyykö autolle paikka. Autot nimittäin parkkeeraavat itsensä ilman kuljettajaa.

Lue lisää >>
Muistathan: Moovy käytössä myös Tampereen Sokoksella!

Tampereen Hämeenkadun Sokoksella on oma pysäköintihallinsa. Kesäkuusta lähtien uusi ja mullistava pysäköintipalvelu Moovy on ollut käytössä myös Sokoksella.

Lue lisää >>
Superhelteellä vissy vai kuohari? Parhaat neuvot Tammerfestistä nauttimiseen!

Tampereen festivaalikesä jatkuu Tammerfestin merkeissä keskiviikosta lauantaihin asti. Mukana on suomalaisen musiikin kerma: Cheek, Tiktak, Haloo Helsinki, JVG, Nylon Beat, Apulanta, Mikael Gabriel, Evelina, Sanni, Juha Tapio... Ysärinostalgiaa kaipaaville löytyy Pandora, E-Rotic ja paljon muuta.

Lue lisää >>
Tästä kysytään eniten Moovyn asiakaspalvelussa – ja ratkaisu on helppo

Uusi Moovy-pysäköinti on saanut asiakkailta miltei ainoastaan positiivista palautetta. Jos puhutaan tilanteista, jotka aiheuttavat joskus epäselvyyttä, asiakaspalvelun kokemuksen mukaan on vain yksi selkeästi esiin nouseva aihe.

Lue lisää >>

Moovy kerää tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Tietoa käytetään käyttäjäkokemuksen parantamiseen, tuotekehitykseen, palveluiden personointiin sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.