Enemmän kuin parkkipalvelu

Moovy helpottaa pysäköintiäsi kaikkialla

Helppo hallissa

Pysäköi sujuvasti ilman lipukkeita, kortteja tai kassajonoja. Puomit avautuvat sisään- ja ulosajossa rekisteritunnuksesi perusteella. Voit tilata Moovysta myös 24/7 sopimuspysäköinnin. Pysäköintimaksut veloitetaan joko yrityksen tai omalta maksukortiltasi.

Kätevä kadulla

Pysäköi kadunvarsilla vaivattomasti ilman kolikoita tai kortteja jälkiveloituksella. Voit aloittaa ja lopettaa pysäköinnit lämpimässä autossasi puhelimesi helppokäyttöisellä Moovy-sovelluksella.

Avoin hinnoittelussa

Ei kuukausimaksua, maksat vain käytön mukaan. Moovyn palvelumaksu on 0,49 €/pysäköinti, kuukaudessa enintään 4,95 €. Vertaile hintoja muihin parkkipalveluihin, Moovy pärjää kilpailussa!

Ajankohtaista

Moovylla voi nyt pysäköidä myös Hämeenlinnassa - Suomen helpoin pysäköintipalvelu leviää ympäri Suomea

Moovy-pysäköintisovellus jatkaa Suomen valloitustaan. Nyt vuorossa on Hämeenlinna.

Lue lisää »
Reissussa Kesä-Suomessa koko perhekunnan kanssa? Tässä parhaat matkavinkit sekä junioreille että senioreille!

Suomalaiset suosivat lomareissuillaan kotimaisia kohteita lähes yhtä paljon kuin ulkomaanmatkoja. Kysyimme Kuopion, Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen matkailuasiantuntijoilta heidän parhaita erityisvinkkejään omaan kaupunkiinsa saapuville lapsituristeille ja toisaalta vanhemmille matkaajille.

Lue lisää »
Lue matkailun ammattilaisten parhaat vinkit - neljä suomalaista kesäkaupunkia esittelyssä

Suomalaiset ovat siirtyneet sankoin joukoin kesälomille. Suuri osa suomalaisista suosii lomareissuillaan yhä kotimaisia kohteita – ja miksipä ei suosisi, kun Suomi on juuri nyt kauneimmillaan? Mutta mitä kaikkea kaupungeistamme löytyy, jos ei halua aina mennä samoihin tuttuihin nähtävyyksiin ja tapahtumiin?

Lue lisää »
Puttepossut ja Kumiranteet irti Ratinalle – myös Moovy mukana Cityfrisbeegolfissa Tampereella

Cityfrisbeegolf on vauhdikas kaupunkitapahtuma, joka tänä kesänä järjestetään Tampereella. Kilpailua on järjestetty ympäri Suomea vuodesta 2014 saakka. Mukana rennossa menossa on myös Moovy-pysäköintipalvelu, joka toimii yhtenä tapahtuman yhteistyökumppanina.

Lue lisää »
Särkänniemen juhlakesä lupaa paljon ohjelmaa – pysäköinti on halvinta Moovy-sovelluksella

Tampereen Särkänniemi viettää tänä vuonna syntymäjuhlakesäänsä. 50-vuotisjuhlien kunniaksi Särkänniemen kävijät voivat nyt pysäköidä Moovy-sovelluksen avulla – ja säästää selvää rahaa.

Lue lisää »
Marilyn ja Martti uurastavat Tampereella autoilun tulevaisuuden eteen

Paljon on ollut puhetta robottiautoista, mutta entäpä automatisoitu pysäköinti, tai kansankielellä robottiparkkeeraus? Muun muassa sitä tutkitaan Tampereella VTT:n 13 henkilön tiimin voimin. Tiimin päähenkilöt ovat tosin autot nimeltään Marilyn ja Martti. Niiden avulla testataan myös robottiauton kehitysnäkymiä suomalaisissa ajo-olosuhteissa.

Lue lisää »

Moovy kerää tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Tietoa käytetään käyttäjäkokemuksen parantamiseen, tuotekehitykseen, palveluiden personointiin sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.