Enemmän kuin parkkipalvelu

Moovy helpottaa pysäköintiäsi kaikkialla

Helppo hallissa

Löydä sopivin halli ja pysäköi sujuvasti ilman lipukkeita, kortteja tai kassajonoja. Puomit avautuvat sisään- ja ulosajossa rekisteritunnuksesi perusteella. Pysäköintimaksut veloitetaan jälkikäteen joko yrityksen tai omalta maksukortiltasi.

Kätevä kadulla

Pysäköi kadunvarsilla vaivattomasti ilman kolikoita tai kortteja jälkiveloituksella. Voit aloittaa ja lopettaa pysäköinnit puhelimesi helppokäyttöisellä Moovy-sovelluksella.

Avoin hinnoittelussa

Maksat pysäköintimaksun lisäksi palvelumaksua vain 0,49 €/kerta. Palveluveloitus on maksimissaan 4,95 €/kalenterikuukausi. Näet kaikki pysäköinti- ja maksutietosi reaaliaikaisesti Moovy-sovelluksesta.

Ajankohtaista

Superhelteellä vissy vai kuohari? Parhaat neuvot Tammerfestistä nauttimiseen!

Tampereen festivaalikesä jatkuu Tammerfestin merkeissä keskiviikosta lauantaihin asti. Mukana on suomalaisen musiikin kerma: Cheek, Tiktak, Haloo Helsinki, JVG, Nylon Beat, Apulanta, Mikael Gabriel, Evelina, Sanni, Juha Tapio... Ysärinostalgiaa kaipaaville löytyy Pandora, E-Rotic ja paljon muuta.

Lue lisää >>
Tästä kysytään eniten Moovyn asiakaspalvelussa – ja ratkaisu on helppo

Uusi Moovy-pysäköinti on saanut asiakkailta miltei ainoastaan positiivista palautetta. Jos puhutaan tilanteista, jotka aiheuttavat joskus epäselvyyttä, asiakaspalvelun kokemuksen mukaan on vain yksi selkeästi esiin nouseva aihe.

Lue lisää >>
Tammerkosken sillalla: mikä on paras festarijuoma ja muut parhaat vinkit

Tammerkosken sillalla –festivaali kerää jälleen tuhansia ihmisiä Tampereen keskustaan nauttimaan kesästä ja musiikista. Tapahtuma kestää keskiviikosta lauantaihin.

Lue lisää >>
Moovylla voit maksaa joko omalla tai yrityskortilla – korttien vaihtelu pysäköidessä helppoa kuin mikä

Moovy on uusi mullistava matkapuhelimen mukana kulkeva pysäköintipalvelu, jonka avulla sekä halli- että kadunvarsipysäköinti on nyt sujuvampaa kuin koskaan. Halleissa ajat sisään ja ulos ja puomi aukeaa ilman eri toimenpiteitä. Kadunvarsilla säädät pysäköintiaikaasi kännykästäsi ilman automaattien, kolikoiden tai korttien kanssa pelaamista.

Lue lisää >>
Mitä kaikkea voit tehdä ja nähdä ilmaiseksi Tampereella? Tässä parhaat vinkit aktiiviseen kesäpäivään!

Mukavan ja mieleenpainuvan kesäpäivän viettäminen Tampereella ei jää ainakaan rahasta kiinni. Kaupungin keskusta ja sen lähialueet tarjoavat runsaasti mielenkiintoista maksutonta nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille.

Lue lisää >>
Maailman suurin kansainvälinen yleisurheilukilpailu järjestetään tänä vuonna Ratinassa – Moovyn avulla pääset helposti paikalle

Nuorten alle 20-vuotiaiden yleisurheilun MM-kisat järjestetään 10.-15. heinäkuuta Tampereen Ratinalla. Suomessa ei välttämättä vielä ymmärretä, miten merkittävä urheilutapahtuma yleisurheilun ystäville on nyt tarjolla.

Lue lisää >>

Moovy kerää tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Tietoa käytetään käyttäjäkokemuksen parantamiseen, tuotekehitykseen, palveluiden personointiin sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.