Helpolla Moovylla parkkiin ja Nokia Arenalle

Nokia Arena sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Pääset areenalle sujuvasti kävellen, pyöräillen, julkisia liikennevälineitä käyttämällä ­– tai omalla autolla. Tutustu Moovyn pysäköintivinkkeihin!

Saapuminen

Katso, mitkä pysäköintikohteet ovat parhaita eri ilmansuunnista areenalle tullessasi. Reittikartta auttaa.

Katso saapumisvinkit ›

Kohdesuositukset

Nokia Arenan lähistöllä on useita Moovy-pysäköintikohteita. Kun auto on parkissa, Tampereella on helppo siirtyä paikasta toiseen, myös jalan.

Tutustu kohteisiin ›

Noutoparkki

P-Noutoparkki juna-aseman kupeessa palvelee 30 minuuttia maksutta saatto- ja noutoliikennettä Nokia Arenalle tultaessa.

Tutustu P-Noutoparkkiin ›

Lätkäparkki / Ilves ja Tappara

Moovy-pysäköintisovelluksen Kauppa-osiosta löytyvä Lätkäparkki-tuote oikeuttaa pysäköimään kaudella 2022-2023 Ilveksen ja Tapparan pelipäivinä edullisemmalla kahden euron tuntihinnalla.

Tutustu Lätkäparkkiin ›

SAAPUMINEN NOKIA ARENALLE

Moovy on laatinut kaupunkiin etelästä, idästä ja lännestä ajaville areenavieraille kartan, josta löytyvät tulosuunnasta suositellut pysäköintihallit.

Avaa kartta omassa ikkunassa ›

Pysäköintikohteet kartalla

Valitse itsellesi sopivan pysäköintimahdollisuuden joko areenan läheisyydestä tai kauempaa, mikäli haluat välttää areenan alueen ruuhkia tapahtuman jälkeen.

Noutoparkki linkkinä matkaketjussa

Tampereen rautatieaseman kupeessa sijaitseva P-Noutoparkilla pysäköinti on ilmaista 30 minuutin ajan. Noutoparkki onkin nimensä mukaisesti näppärä palvelu nouto- ja saattoliikenteelle myös Nokia Arenalle tultaessa.

Huomaa myös, että Noutoparkissa on runsaasti sähkö-/hybridiautojen latauspaikkoja (50 paikkaa)!

Lätkäparkki Ilveksen ja Tapparan peleihin

Moovy-pysäköintisovelluksen Kauppa-osiosta voi ostaa kummallekin joukkueelle oman Lätkäparkki-pysäköintituotteensa.

Lätkäparkki-tuote oikeuttaa pysäköimään kaudella 2022-2023 Ilveksen ja Tapparan pelipäivinä edullisemmalla kahden euron tuntihinnalla. Lätkäparkki-tuote ei sisällä mitään kiinteää hintaa, vaan autoilija maksaa vain, kun pysäköi.

Edullisempi pysäköintihinta on voimassa Ilveksen ja Tapparan pelipäivinä yhteensä neljä tuntia alkaen tunti ennen pelin alkua.

Tuote oikeuttaa pysäköimään P-Asemalla, P-Hämpissä, P-Tampere-talossa ja P-Tullintorilla.

Lisäksi Moovy-sovelluksen Kaupasta on ostettavissa Technopolis Yliopistonrinteen oma Lätkäparkki-tuote, joka käy kummankin joukkueen pelipäivinä. Technopolis Yliopistonrinteen Lätkäparkki -tuote oikeuttaa pysäköimään etuhintaan vain Technopolis Yliopistonrinteen parkkihallissa (P2).

Lataa Moovy-sovellus

Isojen tapahtumien jälkeen pysäköintihallien maksupisteillä on ruuhkaa, mutta Moovy-asiakkaana voit ajaa suoraan ulosajoon jonottamatta maksupisteellä.