/ Autoilijat / Näin otat Moovy-sovelluksen käyttöön

Näin otat Moovy-sovelluksen käyttöön

  1. Lataa Moovy-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta (Google Play tai App Store).
  2. Kirjaudu palveluun puhelinnumerollasi ja kertakäyttöisellä koodilla, joka lähetetään sinulle tekstiviestitse.
  3. Lisää sovellukseen auton rekisteritunnus sekä maksukortin tiedot.
    • Aktivoi rekisterikilven automaattinen kameratunnistus ponnahdusikkunassa. Näin pääset pysäköimään kohteissa, joissa on kameratunnistus.
    • Kamera tunnistaa auton rekisterikilven automaattisesti sisään- ja ulosajossa, ja pysäköinti alkaa ja päättyy automaattisesti ilman erillisiä toimenpiteitä.
    • Maksu veloitetaan jälkikäteen sovellukseen syötetyltä maksukortilta. HUOM! Siirrymme Moovyssa 12.9. jälkeen tapahtumakohtaiseen veloitukseen, aiemman kuukausittaisen koontiveloituksen sijaan. Lue lisää: moovy.fi/veloitus.

Moovyn palvelumaksu on 0,49 € per maksullinen pysäköintitapahtuma, kuitenkin maksimissaan 4,90 € kuukaudessa. Ei kuukausimaksua!

Moovy-sovellus

Autoilijana liikut Moovyn avulla entistä helpommin ja huolettomammin – kaikkialla.

Moovy-kohteet

Hallipysäköinti toimii automaattisella kameratunnistuksella.​ Aja vain sisään ja ulos. ​Pysäköintimaksu veloitetaan Moovy-sovellukseen liitetyltä maksukortilta jälkikäteen.

Katupysäköinti

Moovy käy jo useiden Suomen kaupunkien katupysäköinnin maksamiseen − Helsinki, Turku, Tampere, Vantaa, Lahti, Jyväskylä, Kuopio, Vaasa, Seinäjoki, Lappeenranta, jne.

Sopimuspysäköinti

Sopimuspysäköinti ja pysäköintituotteiden ostaminen yrityksille ja yksityishenkilöille.

Selkeä hinnoittelu

Parkkimaksun lisäksi pysäköintisovelluksen käyttäjä maksaa palvelumaksua. Moovyn palvelumaksu on 0,49 € per maksullinen pysäköintitapahtuma, kuitenkin maksimissaan 4,90 € kuukaudessa. Ei kuukausimaksua!

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus:

Moovyn palveluhinnasto

Pysäköintimaksun lisäksi pysäköintisovelluksen käyttäjä maksaa palvelumaksua. Moovyssa on selkeä hinnoittelu.

Moovyn palvelumaksu on 0,49 €/maksullinen pysäköintitapahtuma.

Lisäksi Moovyssa on palvelumaksujen maksukatto, jonka ansiosta palvelumaksut voivat olla maksimissaan kalenterikuukaudessa 4,90 €/käyttäjä/maksukortti. Ei kuukausimaksua!

Moovyssa pysäköinti- ja palvelumaksut veloitetaan palveluun lisätyltä maksukortilta jälkikäteen. Veloitettava summa on kohteen pysäköintimaksu + 0,49 €/pysäköintitapahtuma. Palvelumaksua ei veloiteta, jos pysäköintimaksu on 0 €.

HUOM! Olemme siirtyneet syyskuussa Moovyssa tapahtumakohtaiseen veloitukseen, aiemman kuukausittaisen koontiveloituksen sijaan. Lue lisää: moovy.fi/veloitus. Syyskuussa Moovyn palvelumaksukatto muuttui 4,95 €/kk -> 4,90 €/kk.