TUOTTOA JA TIETOA RUUDUISTASI

Moovy on Finnparkin kehittämä monipuolinen pysäköinnin ja liikkumisen markkinapaikka, joka yhdistää pysäköintipaikkojen käyttäjät ja omistajat.

Moovy-palvelu helpottaa sekä autoilijan pysäköintiä että pysäköintihallin operointia. Palvelukokonaisuuteen kuuluu pysäköinnin mobiilisovelluksen lisäksi laaja valikoima erilaisia pysäköintihallin toimintaan liittyviä palveluja.

Autoilijalle Moovy merkitsee helppoa ja nopeaa pysäköintiä Moovy-sovelluksen avulla. Se vapauttaa lipukkeista, lupalapuista ja pysäköintiautomaattien käytöstä. Tunnistettu asiakas käyttää laajaa parkkiruutuvalikoimaa joustavasti eri kaupunkien pysäköintihalleissa, kaduilla ja muissa ympäristöissä.

Moovy helpottaa myös ruuduntarjoajan työtä: Moovy-palvelun avulla voidaan operoida pysäköintihallia kokonaisvaltaisesti tai sen voi liittää olemassa olevan pysäköintijärjestelmän rinnalle.

  • Moovy soveltuu kaikenlaisiin pysäköintikohteisiin ja asiakkuusmalleihin esimerkiksi asukas-, yritys-, henkilöstö- ja asiakaspysäköinnissä. Ilman kulunvalontaa toimivissa kohteissa ei tarvita laiteinvestointeja. Kulkuvalvotuissa kohteissa riittää useimmiten jo olemassa oleva rekisterikilven tunnistus.

  • Moovy hoitaa palvelun asiakassopimukset, laskutuksen, rahaliikenteen sekä ohjelmistot ja niihin liittyvän asiakaspalvelun. Sinä vastaat ruuduntarjoajana vain fyysisestä pysäköintiympäristöstä.

  • Moovy-alustalla kohteesi on satojen tuhansien käyttäjien löydettävissä.

  • Palvelusta saatavalla datalla pystyt optimoimaan kohteesi käyttöastetta ja hinnoittelua.

  • Edistyksellinen palvelu parantaa yrityksesi imagoa ja lisää potentiaalista asiakaskuntaasi.

  • Moovylle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton toimesta Avainlippu-merkki.

  • Haluatko kuulla lisää, ota yhteyttä Moovy-myyntiin!

Miksi valitsisit Moovyn?

Asiakas keskiössä

Moovyn kehittämisen keskiössä on aina lisäarvon tuottaminen asiakkaillemme. Palvelumme ovat asiakasystävällisiä ja arjessa merkityksellisiä.

jatkuva kehitys

Moovya kehitetään jatkuvan palvelukehityksen mallilla, jossa asiakaspalaute ja -data ohjaavat tekemistämme. Moovyn kehitys on Finnparkin ja kotimaisen työn käsissä.

Osaavimmat asiantuntijat

Meillä on Suomen kattavin ja pitkäaikaisin kokemus pysäköintipalveluiden kehittämisestä. Kehitystyömme mahdollistaa joustavan liikkumisen kaupunkikeskustoissa.

Kustannustehokas

Moovy-palvelu on kustannustehokkain tapa hallinnoida kohteesi pysäköintiä.

Kenelle?

Kauppakeskukset

Kauppakeskukset

Moovy parantaa kauppakeskuksen kokonaispalvelua ja vetovoimaa. Asiakkaille sovelluksen käyttäminen merkitsee sujuvampaa asiointia, kun ostosten kanssa voi suunnata suoraan autolle ilman turhaa jonottelua maksupisteellä. Sovelluksen käytöstä kauppakeskusympäristössä on hyviä kokemuksia.

Henkilökunnan sopimuspysäköinti hoituu helposti Moovy-yritystilin kautta. Kauppakeskuksen liikkeet voivat tarjota asiakkailleen Moovy-pysäköintietua asiakkaan puhelinnumerolla tai rekisteritunnuksella. Sovelluskäyttäjille voidaan tarjota myös esimerkiksi edullisempaa pysäköintiä ja näin parantaa kanta-asiakkaiden asiakaskokemusta.

Helpota autoilijoiden saapumista, lisää asiakastyytyväisyyttä ja houkuttele palaamaan ostoksille!

Tutustu asiakascaseihimme:
Koskikeskus
Kauppakeskus Trio

Työpaikkapysäköinti

Työpaikkapysäköinti

Henkilöstön pysäköintiä hoidetaan yrityksissä kirjavilla ja usein työläillä tavoilla. Pysäköintilupien jakaminen ja hallinnointi on harvan organisaation ydinliiketoimintaa tai mieluisimpia työtehtäviä. Moovyn avulla voi hallita työpaikan pysäköintioikeuksia ilman raskaita laite- ja ohjelmistoinvestointeja. Moovy veloittaa pysäköintimaksun tarvittaessa suoraan työntekijältä ja tilittää sen työnantajalle.

Jos työnantaja maksaa henkilöstön pysäköinnin kolmannen osapuolen omistamassa pysäköintihallissa, pysäköintioikeuksien hallinta hoituu Moovy-yritystilin kautta. Työntekijä hallinnoi ajoneuvojensa rekisteritunnuksia omassa Moovy-sovelluksessaan.

Moovy-vuoropysäköinnin avulla voi yhden pysäköintioikeuden jakaa useammalle työntekijälle siten, että he vuorottelevat pysäköintioikeuden käyttöä. Vuoropysäköinti ratkaisee hyvin esimerkiksi vuoro- tai etätyötä tekevien työntekijöiden pysäköintitarpeet.

Tutustu asiakascaseihimme:
Technopolis Asemakeskus
Hermia

Tapahtumapysäköinti

Tapahtumapysäköinti

Moovylla voi hoitaa pysäköinnin missä tahansa tapahtumassa, vaikka väliaikaiseksi pysäköintialueeksi muutetulla pellolla. Moovyyn perustetaan parkkialue tapahtuman ajaksi ja asiakkaat käynnistävät pysäköinnin itse, kuten katupysäköinnissä. Poistuessa asiakas näyttää maksetun pysäköinnin sovelluksesta järjestyksenvalvojalle ellei kohteessa ole rekisteritunnukseen perustuvaa pysäköinninvalvontaa.

Tampereella tapahtumanjärjestäjät ovat ottaneet Moovyn käyttöön omilla alueillaan. Moovyn avulla säästyy iso osa pysäköintilipukkeiden myyntiin ja hallinnointiin liittyvää työtä. Asiakaskokemus on lisäksi sujuvampi, kun ei erikseen tarvitse lähteä metsästämään parkkilippua. Katu- ja hallipysäköinnistä tutulla sovelluksella voi pysäköidä esimerkiksi Särkänniemessä ja Tampereen Messujen tapahtumissa.

Tutustu asiakascaseihimme:
Tampereen Messut

Kaupungit ja kunnat

Kaupungit ja kunnat

Moovyn avulla kaupungit voivat saada ruutunsa tehokkaampaan käyttöön ja tuottaa laadukasta palvelua kaupungissa liikkujille. Palvelun analytiikkaa voi myös hyödyntää kaupunkikehityksessä. Moovy lisää kuntalaisten valinnanvapautta tuomalla uuden vaihtoehdon pysäköintiin.

Moovyn tarkoituksena on levitä kaikkiin Suomen kaupunkeihin. Tällä hetkellä kohteita ja pysäköintiruutuja on jo useissa kaupungeissa, lisätietoa kattavuudesta löytyy Moovy-kohteet sivulta.

Sovelluksen ladanneet ajavat sisään ja ulos pysäköintihalleissa puomien noustessa rekisterikilven tunnistuksen perusteella automaattisesti. Katupysäköinnissä pysäköinti aloitetaan ja lopetetaan helppokäyttöisellä Moovy-sovelluksella. Veloitus tapahtuu jälkikäteen maksukortilta. Samaa palvelua voi käyttää katu-, asukas- ja työpaikkapysäköintiin.

Tutustu asiakascaseihimme:
Kuopion Pysäköinti
Mikkelin Toriparkki

Asiakkaamme sanoin

Toimimme useiden erilaisten toimijoiden kanssa. Asiakas on kaiken toimintamme keskiössä.

Haluatko kohteesi tuottavampaan käyttöön?

Kysy meiltä lisää Moovyn nykyaikaisista pysäköinnin hallinnan ratkaisuista ja Finnparkin operointipalvelusta.

Voit jättää myös yhteydenottopyynnön