SPONTAANIA POSITIIVISTA PALAUTETTA PYSÄKÖINNISTÄ? KYLLÄ, SE ON MAHDOLLISTA

Moovy-pysäköintisovellus otettiin Kuopiossa käyttöön vuonna 2018 ydinkeskustan Toriparkissa ja Haapaniemenkadun pysäköintilaitoksessa sekä kadunvarsipysäköinnissä. Sen jälkeen suomalaisen Finnpark oy:n kehittämään Moovyyn luotettiin myös Kuntolaakson pysäköintilaitoksessa, joka palvelee etenkin jää- ja uimahallien käyttäjiä.

/ Asiakascaset / Kuopion Pysäköinti

SPONTAANIA POSITIIVISTA PALAUTETTA PYSÄKÖINNISTÄ? KYLLÄ, SE ON MAHDOLLISTA

Moovy-pysäköintisovellus otettiin Kuopiossa vuonna 2018 käyttöön ydinkeskustan Toriparkissa ja Haapaniemenkadun pysäköintilaitoksessa sekä kadunvarsipysäköinnissä. Sen jälkeen suomalaisen Finnpark oy:n kehittämään Moovyyn luotettiin myös Kuntolaakson pysäköintilaitoksessa, joka palvelee etenkin jää- ja uimahallien käyttäjiä. Yhdellä puhelimeen ladattavalla sovelluksella voi siis Kuopiossa käyttää kaikkia pysäköintitapoja.

Kuopion Pysäköinnin uusin kohde P-Sarastuskaari on aloittanut toiminnan 3.1.2023 Savilahden kampusalueella Kuopiossa. P-Sarastuskaaressa käyvät maksuvälineinä Moovy-pysäköintisovellus ja maksukortit.

Uusi ja iso, 2020-luvun haasteisiin vastaava täysin digitaalinen pysäköintilaitos ratkaisee voimakkaasti ja nopeasti kehittyvän alueen pysäköintihaasteita, toimitusjohtaja Vesa Saramäki Kuopion pysäköinnistä sanoo.

Yhdellä puhelimeen ladattavalla sovelluksella voi siis Kuopiossa käyttää kaikkia pysäköintitapoja.

Edellä mainittuja kohteita operoi Kuopion pysäköinti. Toimitusjohtaja Vesa Saramäki pitää Moovya itsestään selvänä ratkaisuna ja jatkumona pitkälle yhteistyölle Finnparkin kanssa.

”Moovy on palvelu, jossa on hinta-laatusuhde kohdallaan. Pysäköintioperaattorina haluamme olla kärjessä kehityksessä. Pyrimme tarjoamaan käyttäjillemme moderneja helppoja ratkaisuja. Moovy vastasi näihin tarpeisiin.”

”Autoilijoiden näkökulmasta Moovy on erittäin helppo palvelu käyttää. ”Mistään muusta pysäköintiä koskevasta asiasta en ole urallani saanut yhtä paljon spontaania positiivista palautetta”, Saramäki kertoo.”

Kun puhutaan b-to-b-kumppanien valinnasta, tarjotun tuotteen tai palvelun on lähtökohtaisesti oltava laadultaan hyvä ja sen on täytettävä monia konkreettisia vaatimuksia. Tämä ei kuitenkaan riitä.

”Aivan ensimmäinen asia yhteistyössä on rehellisyys. Arvostan suoraa avointa puhetta”, Saramäki sanoo.

Moovy ja Finnpark ovat täyttäneet kriteerit.

Kuopion Pysäköinnin sivut

”He kuuntelevat herkällä korvalla palautetta ja kehitysideoita. Ja kun annamme palautetta, he reagoivat siihen välittömästi ja suoraan.”

JAA:

fb-icon fb-icon fb-icon fb-icon

Autoilijoiden näkökulmasta Moovy on erittäin helppo palvelu käyttää. Mistään muusta pysäköintiä koskevasta asiasta en ole urallani saanut yhtä paljon spontaania positiivista palautetta.

Vesa Saramäki

Toimitusjohtaja, Kuopion Pysäköinti Oy

Kuopiossa pysäköidään Moovylla.

Puhelimeen ladattavalla Moovy-sovelluksella voi Kuopiossa käyttää kaikkia pysäköintitapoja.

Lue lisää Moovy.fi