/ Moovy suosittelee lomailemaan Suomessa

Moovy suosittelee lomailemaan Suomessa

Oma maa mansikka, muu maa mustikka. Suomen ainutlaatuinen kesä on elämys, joka kannattaa ottaa vastaan avoimin mielin ja kaikin aistein, säiden vaihteluita pelkäämättä. Eikä pidä unohtaa houkuttelevia ja omaleimaisia kaupunkejamme, jotka tarjoavat unohtumattomia kulttuuri- ja viihdekokemuksia lomalaisille. Suomalaisissa kesäkaupungeissa luontokin on lähellä, joten kaupunkilomaan on helppo yhdistää myös ulkoilma-aktiviteetteja.

Kotimainen parkkisovellus Moovy helpottaa lomalaisten pysäköintiä kymmenissä kaupungeissa, yli 200:ssa eri kohteessa ja kadunvarsilla ympäri Suomen. Moovyn käyttöönotto ja hyödyntäminen on vaivatonta. Sovelluksen lataaminen puhelimeen ei tuota pysyviä kuukausimaksuja. Periaate on yksinkertainen: jos sovellusta ei käytä, siitä ei myöskään joudu maksamaan. Autoilija näkee kaikki kohteet – kadunvarsipaikat, ulkoparkkipaikat ja pysäköintihallit – joihin Moovy käy.

Katso Moovy-kohteet kartalla: https://moovy.fi/kohteet/

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus App Storesta tai Google Playsta.

Helpolla Moovylla parkkiin… ja viihtymään!

Kuopio – Savon sydän

Kuopio, tunnettu kauniista järvimaisemistaan ja eläväisestä toristaan, on täydellinen kesälomakohde. Kallavesi-järven ympäröimä kaupunki tarjoaa loistavat mahdollisuudet veneilyyn, kalastukseen ja uimiseen. Kuopion kuuluisa torni, Puijo, tarjoaa upeat näkymät yli kaupungin ja järvien. Kesällä torilla on vilkasta ja voit maistella siellä paikallisia herkkuja, muikkuja ja kalakukkoa.

Jyväskylä – Keski-Suomen Helmi

Jyväskylä on tunnettu upeasta arkkitehtuuristaan ja järvimaisemistaan. Alvar Aallon suunnittelemat rakennukset tarjoavat arkkitehtuurin ystäville paljon nähtävää. Kaupunki sijaitsee Jyväsjärven rannalla, ja sen ympäri kulkeva Rantaraitti on suosittu pyöräily- ja kävelyreitti. Kesällä Jyväskylässä järjestetään monia tapahtumia, kuten Yläkaupungin Yö ja Neste Rally Finland, jotka tuovat kaupunkiin elämää ja iloa.

Oulu – Pohjolan portti

Oulu on yhdistelmä kaupunkikulttuuria ja luonnonläheisyyttä. Kaupunki sijaitsee Perämeren rannalla ja tarjoaa upeat puitteet rannalle ja vesiurheilulle. Nallikarin hiekkarannat houkuttelevat auringonpalvojia ja uimareita. Oulun keskustassa on monipuolisesti ravintoloita, kahviloita ja kauppoja, ja kesäisin torinranta täyttyy myyjistä ja tapahtumista. Tietomaa ja Oulun taidemuseo ovat kulttuurin ystävien must-see-kohteita.

Seinäjoki – tunnettu kesätapahtumistaan 

Seinäjoki tunnetaan erityisesti lukuisista kesätapahtumistaan, kuten Provinssirock ja Tangomarkkinat, jotka vetävät puoleensa musiikin ystäviä ympäri Suomea. Alvar Aallon suunnittelema Aalto-keskus on kaupungin arkkitehtoninen helmi. Seinäjoki tarjoaa myös monia mahdollisuuksia ulkoiluun, kuten Kyrkösjärven alueen uimarannat ja ulkoilureitit.

Lahti – urheilun mekka

Lahti on tunnettu talviurheilukeskuksena, mutta se on myös loistava kesäkaupunki. Vesijärvi tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet vesiharrastuksiin, ja kaupungin satama on vilkas keskus, jossa voit nauttia ravintoloista ja laivaristeilyistä. Lahden sataman läheisyydessä sijaitseva Sibeliustalo on arkkitehtonisesti vaikuttava konserttitalo, joka isännöi kesäisin monia tapahtumia ja konsertteja.

Helsinki – elämää sykkivä pääkaupunkimme

Helsinki on kesällä parhaimmillaan. Kaupunki tarjoaa laajan kirjon kulttuuria, historiaa ja moderneja elämyksiä. Suomenlinnan historiallinen merilinnoitus, Korkeasaaren eläintarha ja Linnanmäen huvipuisto ovat suosittuja vierailukohteita. Helsingin saaristo tarjoaa loistavat mahdollisuudet veneilyyn ja saarihyppelyyn. Lisäksi kaupungin lukuisat puistot ja ulkoilualueet tarjoavat vehreitä keitaita keskellä kaupunkia.

Tampere – sydämellinen Manse

Tampere on tunnettu monipuolisesta kulttuuritarjonnastaan ja kauniista järvimaisemistaan. Kaupungin keskusta sijaitsee Näsijärven ja Pyhäjärven välissä, ja alueelta löytyy paljon ravintoloita, kahviloita ja shoppailumahdollisuuksia. Särkänniemen huvipuisto tarjoaa iloa perheille, ja Pyynikinharjun näkötornista avautuvat upeat näkymät yli kaupungin. Kesällä Tammerkosken ympäristö täyttyy tapahtumista ja festivaaleista.

Turku – Suomen Pariisi

Turku on Suomen vanhin kaupunki ja täynnä historiaa. Aurajoen rannat tarjoavat upeat puitteet kävelyretkille, ja joen varrelta löytyy lukuisia ravintoloita ja kahviloita. Turun linna ja Turun tuomiokirkko ovat historiallisia nähtävyyksiä, jotka kertovat kaupungin rikkaasta menneisyydestä. Kesäisin Turussa järjestetään monia festivaaleja, kuten Keskiaikaiset markkinat ja Ruisrock, jotka vetävät väkeä puoleensa.

Moovy, suomalaista työtä

Moovy on täysin kotimainen palvelukokonaisuus, jota kehitetään suomalaisin asiantuntijaresurssein. Moovylle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton toimesta Avainlippu-merkki.

Lisää Moovyn vastuulllisuudesta: https://moovy.fi/vastuullisuus/

Lue lisää matkaketjuista:

VR:n ja Moovyn yhteistyö

https://moovy.fi/vrn-ja-moovyn-yhteisprojekti-edullinen-liityntapysakointi-alkaa-kesakuussa/https://moovy.fi/vr-ja-moovy-yhteistyossa-nyt-myos-lempon-parkki-hallissa-25-prosentin-alennus/

https://moovy.fi/vr-moovy-yhteistyo-laajeni-hameenlinnaan-ota-alennus-haltuun/*

Moovy lentokentillä

https://moovy.fi/?s=finavia&submit=

https://moovy.fi/helsinki-vantaan-lentoaseman-pysakointimoovy-sovelluksella-pysakoit-katevasti-seka-p1-ja-p2-pysakointihalleissa-etta-kahdessa-pikaparkissa/

Moovy ja Helsingin kadunvarsipysäköinti:
https://moovy.fi/mobiiliparkkisovellus-helpottaa-kadunvarsipysakointia-helsingissa/

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link