/ Vastuullisuus

Vastuullisuus osana Moovya

Avainlippu − Suomalaista työtä

Suomalainen työ on tärkeä arvo yrityksellemme, sillä haluamme luoda työtä ja hyvinvointia Suomeen. Moovy on täysin kotimainen palvelukokonaisuus, jota kehitetään suomalaisin asiantuntijaresurssein. Pääosin hyödynnämme omaa osaamispääomaamme, mutta meillä on myös kotimaisia kumppaneita. Moovylle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton toimesta Avainlippu-merkki.

Ympäristö huomioiden

Vastuullisuus näkyy toiminnassamme monin eri tavoin. Kehitämme pysäköintipalveluamme kaupungin ja palvelukeskittymien saavutettavuuden näkökulmasta. Pysäköintipaikkaa ei tarvitse etsiä, kun se on löydettävissä helposti sovelluksesta. Digitaalisen Moovy-palvelun myötä kuluvat osat ja huoltokäynnit vähenevät laitteilla. Ylipäätään laitteiden määrä vähenee olennaisesti, kuten myös lipuke- ja kuittijäte.

Laadukasta palvelua ja matkaketjuja kehittämässä

Pysäköintipalvelumme on läpäissyt mobiilimaksamisen tietoturva-auditoinnin. Toteutimme Moovyn matkaketjuintegraatiot VR:n ja HSL:n kanssa vuonna 2022. Meillä on kehitteillä MoovyGreen-hanke vähentämään kaupunkikeskustojen hiilidioksidipäästöjä liityntäpysäköinnin avulla. Lisäksi kehitämme Moovy-palveluun sähköauton latauksen maksurajapintaa. Moovy-palvelun on kehittänyt Finnpark Oy, joka huomioi toiminnassaan kaikki vastuullisuuden eri osa-alueet. Lue lisää Finnparkin vastuullisuudesta.