/ Vastuullisuus

Vastuullisuus osana Moovya

Avainlippu − Suomalaista työtä

Suomalainen työ on tärkeä arvo yrityksellemme, sillä haluamme luoda työtä ja hyvinvointia Suomeen. Moovy on täysin kotimainen palvelukokonaisuus, jota kehitetään suomalaisin asiantuntijaresurssein. Pääosin hyödynnämme omaa osaamispääomaamme, mutta meillä on myös kotimaisia kumppaneita. Moovylle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton toimesta Avainlippu-merkki.

Ympäristö huomioiden

Vastuullisuus näkyy toiminnassamme monin eri tavoin. Ympäristön näkökulmasta lipukkeita ja kuitteja ei enää Moovy-palvelun myötä tarvita. Kuluvat osat ja huoltokäynnit vähenevät laitteilla ja ylipäätään digitaalisen pysäköintipalvelun myötä laitteiden määrä vähenee olennaisesti. Lisäksi pysäköintipaikkaa ei tarvitse etsiä, kun ne ovat löydettävissä helposti sovelluksesta. Maksupisteet ja puhelintolpat valmistetaan myös Suomessa.

Laadukasta palvelua ja matkaketjuja kehittämässä

Pysäköintipalvelumme on laatusertifioitu ja se on läpäissyt mobiilimaksamisen tietoturva-auditoinnin. Kehitämme liityntäpysäköintiä ja sähköauton latausta Moovy-palveluun. Huomioimme vahvasti matkaketjut tulevaisuutta ajatellen. Moovy-palvelun on kehittänyt Finnpark Oy, joka huomioi toiminnassaan kaikki vastuullisuuden eri osa-alueet. Lue lisää Finnparkin vastuullisuudesta.