/ Työnantaja, aiheuttaako henkilöstöpysäköinti vaivaa? Moovy poistaa sinulta työläät rutiinit

Työnantaja, aiheuttaako henkilöstöpysäköinti vaivaa? Moovy poistaa sinulta työläät rutiinit

Moovy on uusi digitaalinen pysäköintipalvelu, joka auttaa työantajia hallinnoimaan henkilöstöpysäköintinsä tehokkaasti, yksinkertaisesti ja työntekijöitään miellyttävällä tavalla.

Työnantajana helpotat Moovyn avulla henkilöstön ja vieraiden liikkumista ja kevennät pysäköintipalvelun rutiineja. Moovy siirtää liput, laput ja hallintotyöt historiaan muuttamalla pysäköinnin ja sen hallinnan täysin digitaaliseksi.

Moovy ei joustavana palveluna edellytä pakollisia kiinteitä kuukausimaksuja: työntekijä maksaa esimerkiksi vain niistä päivistä, joina pysäköi. Työnantaja voi näin edistää pyörällä tai joukkoliikenteellä kulkemista.

Työntekijälle Moovy on monipuolinen palvelu, jota voi käyttää muissakin pysäköintikohteissa työn, asioinnin tai vapaa-ajan tarpeissa.

Työnantajana helpotat ennen kaikkea omaa työtäsi. Palvelun käyttöönotto on vaivatonta. Se ei vaadi suuria investointeja, ja Moovyn yhdistäminen olemassa oleviin laitteistoihin on helppoa.

Moovyn avulla pysäköintipaikkoja hallinnoivat työnantajat voivat tehostaa toimintaansa monilla eri tavoilla. Toimistotyöt, sopimushallinta ja asiakaspalvelun kulut vähenevät, samoin kuin huolto-, ylläpito- ja päivityskulut. Investointikustannukset ja rahavirtojen hallinnoinnin kulut alenevat. Palvelu pysyy myös aina ajan tasalla ilman kalliita laiteinvestointeja. 

Moovyn myötä vahvistat yrityksesi imagoa edelläkävijänä. Edistyksellinen palvelu on edukseen myös liikekumppaniesi ja vierailijoidesi silmissä.

Moovy on palvelukokonaisuus, joka kattaa kaikentyyppiset pysäköintialueet, -asiakkuudet ja pysäköinnin muodot. Se tarkoittaa sitä, että voit työnantajana halutessasi laittaa parkkiruutusi tuottamaan myös niinä aikoina, kun pysäköintialueesi on ennen ollut tyhjänä.

Moovyssa olet osa kasvavaa, saumatonta palveluketjua. Moovy rakentaa Suomeen alustan, johon kaikkien pysäköinnin tarjoajien kannattaa liittyä ja jota jokainen autoilija haluaa käyttää.

Moovyn on kehittänyt Finnpark oy. Mikä tahansa yritys tai yhteisö voi tuoda ruutunsa palveluun.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.