/ Moovy vahvistaa asemaansa Helsingin Pasilassa: viisi uutta hallia

Moovy vahvistaa asemaansa Helsingin Pasilassa: viisi uutta hallia

Matkapuhelimen mukana kulkeva pysäköintipalvelu Moovy on helmikuusta 2019 lähtien ollut käytössä Pasilan pysäköinnin viidessä hallissa. Pasilan pysäköinnillä on alueella 10 pysäköintihallia ja kolme ulkopysäköintiin tarkoitettua aluetta.

Moovya voi nyt käyttää viidessä Pasilan halleista lyhytaikaiseen pysäköintiin. Itä-Pasilassa Moovy on käytössä P-Resiinassa ja P-Veturissa, Länsi-Pasilassa P1-Palkkatilassa,P2-Maistraatissa ja P4-Rahakamarissa.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta!

”Olemme tehneet Pasilan pysäköinnin kanssa yhteistyötäjo muutaman vuoden ajan, joten he ovat meille tärkeä yhteistyökumppani”, Moovyn kehittäneen Finnparkin projekti-insinööri Katja Tuomisto kertoo.

”Moovy on luontevaa jatkoa yhteistyöllemme ja vie sen uudelle tasolle”, Tuomisto iloitsee. ”Nyt saamme tarjottua asiakkaille taas uusia vaihtoehtoja Helsingissä.”

Hallien sijainti tulevan Triplan lähellä lisää Moovyn merkittävyyttä nimenomaan nousevalla Pasilan alueella. Finnpark toteuttaa pysäköinnin operoinnin Triplassa Moovy-palvelulla.

Moovy: helpointa ja sujuvinta mahdollista pysäköintiä

Moovy-palvelua on erittäin helppo käyttää. Älypuhelimen sovellukseen kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla. Sovellukseen lisätään vielä auton tai autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot.

Ajettaessa pysäköintitaloon kamera tunnistaa auton rekisterikilven, nostaa puomin automaattisesti ja pysäköinti käynnistyy. Kun auton ajaa ulos, puomi aukeaa taas ilman eri toimenpiteitä ja pysäköinti päättyy. Sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen antamaltasi maksukortilta. Moovyn myötä asiakkaan ei enää tarvitse tehdä erillisiä maksutoimenpiteitä pysäköinnin yhteydessä. Jalankulkuovien avaamista varten sovellus ilmoittaa PIN-koodin, jolla pääsee ovista sisään.

Varsinaiseen pysäköintimaksuun lisätään Moovyn palvelumaksu.

Unohda liput, laput ja kuitit. Moovy on pysäköintiä niin kuin sen tänä päivänä kuuluu toimia.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta!

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.