Viime kevät näissä merkeissä, ja nyt taas uudestaan – Moovy on myös vuoden 2023 jääkiekon MM-kisojen virallinen yhteistyökumppani :muscle::skin-tone-3: Kyseessä on Suomen kymmenennet MM-kotikisat, ja – mikä upeinta! – kaikki Suomen ottelut ja mitalipelit pelataan Tampereella. We live the game!
Lue lisää!

HELPOLLA MOOVYLLA PARKKIIN JA 2023 JÄÄKIEKON MM-KISOIHIN!

Moovy tarjoaa 23 %:n alennuksen normaalista pysäköintihinnasta Moovy-sovelluksella 2023 Jääkiekon MM-kisojen aikana (12. − 28.5.2023) Nokia Arenan läheisissä pysäköintihalleissa Tampereella.

Edun saa täyttämällä MM-parkkilomakkeen ja edun lunastaminen edellyttää Moovy-sovelluksen käyttöä. MM-parkkietu koskee näitä pysäköintikohteita: P-Asema, P-Hämppi, P-Koskikeskus, P-Noutoparkki, P-Tampere-talo, P-Tullintori ja P-Kauppi (ratikalla 10 min. keskustaan).

TILAA ETU TÄÄLTÄ >

Moovy-sovellus

Autoilijana liikut Moovyn avulla entistä helpommin ja huolettomammin – kaikkialla.

Moovy-kohteet

Kamerapysäköintikohteissa Moovy toimii automaattisesti.​ Aja vain sisään ja ulos. ​Pysäköintimaksu veloitetaan Moovy-sovellukseen liitetyltä maksukortilta jälkikäteen.

Katupysäköinti

Moovy käy jo useiden Suomen kaupunkien katupysäköinnin maksamiseen − Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku, Lahti, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Vaasa, Seinäjoki, Lappeenranta, jne.

Sopimuspysäköinti

Sopimuspysäköinti ja pysäköintituotteiden ostaminen yrityksille ja yksityishenkilöille.

Selkeä hinnoittelu

Parkkimaksun lisäksi pysäköintisovellusten käyttäjät maksavat palvelumaksua. Moovyn palvelumaksu on 0,49 € per maksullinen pysäköintitapahtuma, kuitenkin maksimissaan 4,90 € kuukaudessa. Ei kuukausimaksua!

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus:

MM-kisojen viralliset pysäköintikohteet

Löydä kisojen pysäköintihallit ja niiden tiedot hinnoista palvelutarjontaan.