/ Moovy jatkaa MM-jääkiekon virallisena yhteistyö­kumppanina – 2023 Jääkiekon MM-kisat taas Tampereella

Moovy jatkaa MM-jääkiekon virallisena yhteistyö­kumppanina – 2023 Jääkiekon MM-kisat taas Tampereella

Suomessa järjestetään miesten 2023 Jääkiekon MM-kisat 12.–28.5. MM-kiekon huumaa on suomalaiskatsomoille tarjolla jo toisena vuotena peräkkäin. Alun perin kisat oli tarkoitus pelata Venäjällä.

Kuten viime kotikisoissa, Moovy toimii 2023 Jääkiekon MM-kisojen virallisena yhteistyökumppanina.

Tampereen ottelut pelataan tuttuun tapaan uudella Tampereen Kansi Arenalla. Tampereen rautatieaseman yhteydessä on jälleen Fan Zone -alue.

2023 Jääkiekon MM-kisat Suomessa ja Latviassa

Suomen kymmenennet MM-kotikisat pelataan Tampereella, ja kisojen toisena järjestäjävaltiona toimii Latvia. Järjestäjäkokemusta haettiin siis edellisten ja niitä edeltäneiden MM-isäntien suunnalta, koska valmistautumisaika kisoihin on selvästi lyhyempi kuin normaalisti.

Suomi pelaa A-alkulohkossa, jonka ottelut pelataan Tampereella. B-alkulohkon ottelut pelataan Riiassa. Kaikki Suomen ottelut ja mitalipelit pelataan Tampereella.

2023 Jääkiekon MM-kisat, otteluohjelma ja Suomen ottelut: katso täältä!

Lipunmyynnin ensimmäiset vaiheet on järjestetty syksyn aikana arvontaan osallistuneille faneille. Jäljellä olevat Tampereen päiväliput tulivat yleiseen myyntiin 21. marraskuuta: tästä pääset lukemaan lisää ja ostamaan lippuja!

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

Pysäköinti sujuu helpolla ja nopealla Moovy-sovelluksella

Moovy on Suomessa kehitetty ja ylläpidettävä pysäköintipalvelu, joka toimii yhtä nopeasti ja helposti niin halli- kuin kadunvarsipysäköinnissä.

Autoilijalle Moovy merkitsee helppoa ja nopeaa pysäköintiä Moovy-sovelluksen avulla. Se vapauttaa lipukkeista, lupalapuista ja pysäköintiautomaattien käytöstä.

Moovy helpottaa myös pysäköintipaikkojen tarjoajan työtä, oli kyseessä sitten pysäköintioperaattori, kauppakeskus, työnantaja kuin kunta tai kaupunki. Moovy-palvelun avulla voidaan operoida pysäköintihallia kokonaisvaltaisesti tai sen voi liittää olemassa olevan pysäköintijärjestelmän rinnalle.

Lue: Uuden Nokia Arenan lähellä riittää pysäköintihalleja – katso kartasta lähimmät

2023 Jääkiekon MM-kisojen

nettisivut https://www.iihf.com/fi/events/2023/wm

Instagram https://www.instagram.com/2023iihfwm/

Facebook https://www.facebook.com/2023iihfwm

Twitter https://twitter.com/2023iihfworlds

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link