/ Uuden Nokia Arenan lähellä riittää pysäköintihalleja – katso kartasta lähimmät!

Uuden Nokia Arenan lähellä riittää pysäköintihalleja – katso kartasta lähimmät!

Kannen alue on nyt Tampereen ydinkeskustan uusi kehityksen keskus, kun Nokia Arena aloittaa toimintansa. Ensimmäinen urheilutapahtuma on jääkiekon Liigan paikallisottelu Tappara-Ilves 3. joulukuuta. Areenan avajaiset pidetään 15. joulukuuta.

Alueelle on asuintalojen ja areenan toiminnan myötä tulossa runsaasti lisää ihmisiä ja liikennettä.

Helpolla Moovylla parkkiin ja areenalle

Areena sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Areenalle pääsee sujuvasti kävellen, pyöräillen, omalla autolla tai julkisia liikennevälineitä käyttämällä.

Moovy on laatinut kaupunkiin etelästä, idästä ja lännestä ajaville areenavieraille kartan, josta löytyvät kullekin reitille suositellut pysäköintihallit. Kartasta voi tarkistaa itselleen sopivimmat reitit!

Tampereen Nokia Arenan lähestymiskartta pysäköintipaikkoineen

Moovy-sovellus kannattaa ladata etukäteen

Kun lataa etukäteen Moovyn puhelimeensa, löytää sovelluksen avulla pysäköintipaikat helposti sekä pysäköintihalleista että kadunvarsilta. Moovy näyttää myös pysäköintihallien ja -alueiden hinnat. Itselleen sopivan pysäköintimahdollisuuden voi valita joko areenan läheisyydestä tai kauempaa, mikäli haluaa välttää areenan alueen ruuhkia tapahtuman jälkeen.

Sovelluksen avulla voi maksaa pysäköinnistä näppärästi – ilman käteistä ja lipukkeita – kaikilla pysäköintipaikoilla. Isojen tapahtumien jälkeen pysäköintihallien maksupisteillä on ruuhkaa, mutta Moovy-asiakkaana voi ajaa suoraan ulosajoon jonottamatta maksupisteellä.

P-Noutoparkissa puoli tuntia ilmaista pysäköintiaikaa

Rautatieaseman kupeessa sijaitseva P-Noutoparkki palvelee nimensä mukaisesti saatto- ja noutoliikennettä rautatieasemalle ja myös areenalle tultaessa: puolen tunnin pysäköinti on ilmaista. Noutoparkkiin voi pysäköidä myös pidemmäksi aikaa, hallissa on 50 sähköauton latauspaikkaa.

Tampereella on lyhyet kävelymatkat

Kun auto on parkissa, Tampereella on helppo siirtyä paikasta toiseen, hotellilta areenalle ja areenalta eri puolille keskustaa. Kävelyajat keskustan alueella ovat 5–15 minuuttia.

Lue kaikki artikkelit, jotka koskevat Nokia Arenaa!

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link