/ Pysäköinti 2023 Jääkiekon MM-kisoissa: helpolla Moovylla parkkiin!

Pysäköinti 2023 Jääkiekon MM-kisoissa: helpolla Moovylla parkkiin!

Pysäköinti 2023 Jääkiekon MM-kisoissa on nyt sekä edullista että helppoa. Moovy tarjoaa 23 prosentin alennuksen normaalista pysäköintihinnasta Moovy-sovelluksella 2023 Jääkiekon MM-kisojen aikana (12. − 28.5.2023) Nokia Arenan läheisissä pysäköintihalleissa Tampereella.

Moovy-pysäköintipalvelu toimii 2023 Jääkiekon MM-kisojen virallisena yhteistyökumppanina. Tämän kunniaksi Moovy tarjoaa 23 %:n alennuksen normaalista pysäköintihinnasta Moovy-sovelluksella 2023 Jääkiekon MM-kisojen aikana (12. − 28.5.2023) Nokia Arenan läheisissä pysäköintihalleissa Tampereella.

Edun saa täyttämällä MM-parkkilomakkeen ja edun lunastaminen edellyttää Moovy-sovelluksen käyttöä. MM-parkkietu koskee seuraavia pysäköintikohteita: P-Asema, P-Hämppi, P-Koskikeskus, P-Noutoparkki, P-Tampere-talo, P-Tullintori ja P-Kauppi (ratikalla 10 minuuttia keskustaan).

Tilaa MM-parkkietu ja osallistu MM-fanipaidan arvontaan!

Arvomme 11.5. mennessä edun tilanneiden kesken Suomen MM-fanipaidan! Täytä lomake 11.5.2023 mennessä, hyväksy ehdot ja olet mukana arvonnassa. Edun voi tilata myös ilman osallistumista arvontaan. Etu on voimassa koko kisojen ajan (12. − 28.5.2023). TILAA ETU TÄÄLTÄ >

Pysäköinti 2023 Jääkiekon MM-kisoissa: Nokia Arenalle pääsee kaikilla eri liikennemuodoilla, myös omalla autolla

Tampereen ytimessä sijaitsevalle Nokia Arenalle pääsee kulkemaan kävellen tai julkisella liikenteellä Tampereen seudun joukkoliikenteen Nyssen busseilla, ratikoilla sekä Nysse-alueen junilla. Nysse ja Tampereen kaupunki tarjoavat kisalipun ostaneille ilmaisen julkisen liikenteen lippuun merkittynä pelipäivänä.

Tampereen keskustan täytyy olla saavutettavissa kaikilla liikennemuodoilla, myös omalla autolla.

”Tapahtumissa palvelun on oltava yhdenvertaista. Kaikki eivät voi käyttää julkista liikennettä sijaintinsa tai omien rajoitteidensa vuoksi”, Finnparkin markkinointipäällikkö Satu Uotila sanoo 2030-lehdessä.

Otteluihin saapuminen on tehty helpoksi myös yksityisautoilijoille. Finnparkilla on kymmenkunta pysäköintikohdetta muutaman minuutin kävelymatkan päässä Nokia-areenasta. Jos haluaa jättää autonsa hiukan kauemmaksi ydinkeskustasta, liityntäpysäköinti onnistuu helposti P-Kaupista, josta pääsee ratikalla keskustaan ja kisa-areenan viereen.

Uuden Nokia Arenan lähellä riittää pysäköintihalleja – katso kartasta lähimmät!

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link