/ VR ja Moovy yhteistyössä nyt myös Lempon Parkki -hallissa: 25 prosentin alennus!

VR ja Moovy yhteistyössä nyt myös Lempon Parkki -hallissa: 25 prosentin alennus!

Moovy-pysäköintisovellusta käyttävät liityntäpysäköijät saavat 1.6. alkaen 25 prosentin alennuksen, kun he pysäköivät Pirkanmaalla sijaitsevan Lempäälän Lempon Parkki -pysäköintihallissa junalla matkustaessaan. VR ja Finnpark tekevät vastaavaa yhteistyötä Tampereella ja Hämeenlinnassa, joissa junamatkustajille on myös tarjolla alennusta pysäköinnistä.

Moovy ja VR yhteistyössä

Moovy on Suomessa kehitetty ja ylläpidettävä pysäköintipalvelu, joka sopii autoilijoille sekä hallipysäköintiin että kadunvarsipysäköintiin.

Lempon Parkin 25 prosentin alennus on tarjolla Moovy-sovelluksen käyttäjille, ja sen saa junamatkan maksaessaan, ennen kuin pysäköinti on alkanut, VR:n nettisivuilta tai VR:n Matkalla-sovelluksesta (Google Play tai App Store).

Moovy-käyttäjä voi jättää työ- tai muun matkansa ajaksi autonsa kaikessa rauhassa siistiin ja turvalliseen pysäköintihalliin, jossa on myös mahdollista ladata sähköautoaan.

Lempon Parkki on Moovy-pysäköintiä helpoimmillaan

Lempon Parkki sijaitsee Lempäälä-talon yhteydessä. Pysäköintihalli on kaksikerroksinen, ja sinne ajetaan sisään Aavankadulta ja Makasiinitieltä. Hallissa on myös auton pesu- ja huoltomahdollisuus.

Lempon Parkki tarjoaa autoilijoita varten 300 pysäköintiruutua, joista 148 on sähköpaikkoja. Sähkönsyötöllä varatulla paikalla voi ladata sähköautoa tai lämmittää auton moottoria. Latauspisteiden operaattorina on Parkkisähkö Oy ja lataaminen onnistuu Parkkisähkö-mobiilisovelluksella

Lempon Parkki on Finnparkin operoima kokonaan puomiton Moovy-kohde. Pysäköinti käynnistyy sisään ajaessa automaattisesti ja päättyy, kun kävijä ajaa ulos hallista. Ensisijainen maksutapa on Moovy-pysäköintisovelluksen käyttäminen. Pysäköinnin voi lisäksi maksaa maksupisteellä, verkossa 48 tunnin kuluessa pysäköinnin päättymisestä tai maksamalla lähetetyn laskun.

Moovy-pysäköintisovelluksen käyttäjille pysäköinti on täydellisen saumaton kokemus. Kun autoilija on rekisteröitynyt matkapuhelimessaan Moovyn käyttäjäksi, pysäköintimaksu veloitetaan jälkikäteen sovellukseen merkityltä maksukortilta. Autoilijan ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin ajaa sisään, pysäköidä ruutuun ja ajaa ulos.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Moovy osana laajempaa matkaketjua

Finnpark ja VR aloittivat liityntäpysäköinnissä yhteistyön Tampereella kesällä 2022. Junalipun ostaja voi pysäköidä Moovy-pysäköintisovelluksella 20 prosentin alennuksella Finnpark Hämpissä Tampereen rautatieaseman yhteydessä.

Vuoden 2023 alussa yhteistyö liityntäpysäköinnissä laajeni Hämeenlinnaan Pöölin pysäköintilaitokseen, jossa saa 25 prosentin alennuksen.

Finnparkin palvelupäällikkö Mika Nyman pitää VR:ää Moovylle mahdollisimman luontevana yhteistyökumppanina. Finnparkin ja Moovyn pitkän tähtäimen suunnitelmissa toteutuu strategia, jossa pysäköinti nähdään osana huomattavan laajaa matka- ja palveluketjua. Lähtökohtana on aina asiakkaan luonteva tarve.

Finnparkin suunnitelmissa on lisätä kohteita, joissa VR:n liityntäpysäköinnin saa edullisesti.

Moovy on Tampereella kehitetty digitaalinen pysäköintipalvelu, joka toimii nykyään ympäri Suomea, muun muassa Helsingissä, Tampereella, Espoossa, Vantaalla, Turussa, Lahdessa, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Lue lisää Moovysta ja sen käyttöönotosta!

Finnparkille on myönnetty Ekokompassi-ympäristösertifikaatti. Finnparkin tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Moovy-pysäköintisovellukselle oikeuden käyttää Avainlippua merkiksi suomalaisesta työstä. Moovy on täysin kotimainen palvelukokonaisuus, jota kehitetään suomalaisin asiantuntijaresurssein.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link