/ Särkänniemi: uusi vesielämysalue Keidas auki! Pysäköinti helpointa Moovy-sovelluksella

Särkänniemi: uusi vesielämysalue Keidas auki! Pysäköinti helpointa Moovy-sovelluksella

Tampereen Särkänniemi tarjoaa taas tänä kesänä huvittelua kaikille lapsille ja lapsenmielisille yli 30 huvilaitteen, lukuisien ravintoloiden, Koiramäen eläinpuiston, Näsinneulan ja monen muun kohteen muodossa. Kesän uutuus on Keidas-vesielämysalue.

Pysäköinti Särkänniemellä onnistuu tuttuun tapaan helposti Moovy-parkkisovelluksen avulla.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Särkänniemen ratkaisu kuumiin kesäpäiviin: Keidas

Keidas-vesielämysalue on Särkänniemen tämän kesän uutuus. Keidas sijaitsee Ravintola Riemun takana, entisen Taikarannan kohdalla Näsijärven rannalla.

Tarjolla on hauska leikkipaikka, jossa voi käydä viilentymässä muiden laitteiden lomassa. Alueella on maan alta suihkuavia elementtejä, ja kavereita voi myös kastella suunnattavien suihkujen avulla. Tänä kesänä kannattaa ottaa uima-asut mukaan Särkänniemen reissulle!

Mitä kuumempi päivä, sitä paremmin Keidas sopii ihan omaksi ohjelmanumerokseen: lapset nauttivat leikistä ja vanhemmat voivat istua ja ihailla kaikessa rauhassa Näsijärven kauniita maisemia.

Tänä kesänä kannattaa myös käydä katsomassa Sorin sirkusta, jonka viihteellinen sirkusesitys nähdään Särkänniemen Estraadilla päivittäin 27.6.–31.7. klo 16 ja 18.

Samassa yhteydessä on myös Food Park Särkäntori, ruokaan, juomaan ja iloon keskittyvä valtava terassialue. Food Park Särkäntori tarjoaa aikuisillekin sopivia street food -henkisiä vaihtoehtoja, joista voit lukea tarkemmin täältä.

Katso tästä Särkänniemen erilaiset lippuvaihtoehdot ja lue elokuun huippukonserteista.

Särkänniemi: pysäköinti Moovylla

Särkänniemen osoite on Laiturikatu 1. Särkänniemeen pääsee Tampereen keskustasta helposti julkisilla kulkuneuvoilla, pyörällä, veneellä tai kävellen. Jos olet liikkeellä autolla, pysäköinti on nopeaa, helppoa ja edullista Moovy-sovellusta käyttämällä.

Moovy toimii Särkänniemen pysäköintialueilla maksuvälineenä 1.6.–28.8. välisen ajan, jolloin hinta on 14 (ilman Moovya 15) euroa per vuorokausi. (13,51 € + 0,49 € palvelumaksu sis. alv).

Moovya käytetään samoin kuin kadunvarsipysäköinnissä: avataan sovellus, joka paikallistaa kävijän oikeaan paikkaan ja käynnistetään pysäköinti.

Lue lisää: Näin Moovy toimii.

Pysäköinnissä riittää, että käynnistää Moovy-pysäköinnin yhden kerran. Ei haittaa, vaikka pysäköintiaika päättyisi kesken huvittelupäivän. Maksu Särkänniemen alueella Moovy-pysäköinnistä on kaikille käynnin pituudesta riippumatta sama 14 euroa. Pois lähtiessä järjestyksenvalvoja tarkistaa maksetun pysäköinnin Moovy-sovelluksen Pysäköinnit-osiosta.

Särkänniemen asiakkaat voivat pysäköidä Moovy-sovelluksella myös Finnpark P-Plevnassa tai Finnpark P-Näsinkulmassa 1.6.–28.8. välisenä aikana. Hinta on Moovyn ladanneille sama 14 euroa päivältä kuin lähiparkissakin (13,51 € + 0,49 € palvelumaksu sis. alv). Pysäköintitaloista on noin 800 metrin kävelymatka Särkänniemeen.

Kesän 2022 lipunmyynnistä, tapahtumista ja järjestelyistä voit lukea lisää Särkänniemen sivuilta.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.