/ Särkänniemi aukeaa, pysäköinti tuttuun tapaan Moovylla

Särkänniemi aukeaa, pysäköinti tuttuun tapaan Moovylla

Tampereen Särkänniemi aukeaa tänä vuonna lauantaina 22. toukokuuta. 2021 on juhlavuosi: Näsinneula täyttää 50 ja Tornado 20 vuotta.

Pysäköintikumppanina jatkaa aikaisemmista vuosista tuttu Moovy-parkkisovellus.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Viime kesän tapaan Särkänniemen päivittäistä kävijämäärää rajoitetaan, jotta ihmiset voivat huvitella turvallisesti. Ennen Särkänniemen vierailua pitää varata käyntipäivä ja haluamansa lipputuote. Lipputuotteissa voi ostaa itselleen pääsyn itse huvipuistoon ja laitteisiin tai lipun, jolla pääsee myös Koiramäen eläinpuistoon, Akvaarioon ja Näsinneulaan.

Katso tästä Särkänniemen erilaiset lippuvaihtoehdot.

Särkänniemi: pysäköinti Moovylla

Kuten aiemmin, Särkänniemen yhteistyökumppani pysäköinnissä on Moovy. Moovy-sovellusta käyttämällä pysäköinti on nopeaa, helppoa ja edullista.

Moovy toimii Särkänniemen pysäköintialueilla maksuvälineenä 22.5. – 29.8. välisen ajan. Hinta on tällöin 14 euroa päivä. (13,51 € + 0,49 € palvelumaksu sis. alv). Moovya käytetään samoin kuin kadunvarsipysäköinnissä: avataan sovellus, joka paikallistaa kävijän oikeaan paikkaan ja käynnistetään pysäköinti.

Lue lisää: Näin Moovy toimii.

Pysäköinnissä riittää, että käynnistää Moovy-pysäköinnin yhden kerran. Ei haittaa, vaikka pysäköintiaika päättyisi kesken huvittelupäivän. Maksu Särkänniemen alueella pysäköinnistä on kaikille käynnin pituudesta riippumatta sama 14 euroa. Pois lähtiessä järjestyksenvalvoja tarkistaa maksetun pysäköinnin Moovy-sovelluksen pysäköinnit-osiosta.

Särkänniemen asiakkaat voivat pysäköidä Moovy-sovelluksella myös Finnpark Plevnassa tai Finnpark Näsinkulmassa 7.6. – 15.8. välisenä aikana. Pysäköintitaloista on noin 800 metrin kävelymatka Särkänniemeen. Hinta on sama 14 euroa päivältä kuin lähiparkissakin (13,51 € + 0,49 € palvelumaksu sis. alv).

Särkänniemen omalla alueella voi myös ostaa pysäköintilipun, jonka hinta on 15 euroa.

Kesän 2021 lipunmyynnistä, tapahtumista ja järjestelyistä voit lukea lisää Särkänniemen sivuilta.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link