/ Särkänniemen juhlakesä lupaa paljon ohjelmaa – pysäköinti on halvinta Moovy-sovelluksella

Särkänniemen juhlakesä lupaa paljon ohjelmaa – pysäköinti on halvinta Moovy-sovelluksella

Tampereen Särkänniemi viettää tänä vuonna syntymäjuhlakesäänsä. 50-vuotisjuhlien kunniaksi Särkänniemen kävijät voivat nyt pysäköidä Moovy-sovelluksen avulla – ja säästää selvää rahaa.

”Pysäköintiratkaisussa meille oli tärkeintä maksamisen helppous ja hintaetu. Moovylla saa pysäköinnin edullisemmin sekä paikan päällä Särkänniemessä että halleissa”, kertoo kenttäpäällikkö Miikka Nenonen.

Nenosen kaksi tapahtumatäkyä Särkänniemen kesälle ovat 29. kesäkuuta järjestettävä synttärikonsertti B-Day, jossa esiintyvät muun muassa Alex Mattson, Evelina, Nikke Ankara, Aleksanteri Hakaniemi ja Roope Salminen & Koirat sekä 16. elokuuta kalenterissa oleva Happy Hours, joka on vain aikuisille suunnattu iltatapahtuma tähtinään Maija Vilkkumaa ja Von Hertzen Brothers.

Kesän uutuuslaite on puolestaan Boom, joka yltää 68 metrin korkeuteen asti. Tornilaite sinkoaa ihmiset 4 G:n kiihdytysvoimilla ensin ylös ja vauhdilla alas samalla kun torni pyörii ympäri.

Moovylla helpoin ja halvin pysäköinti Särkänniemen-kävijöille

Moovy-pysäköintisovellus aloittaa tänä kesänä Särkänniemen yhteistyökumppanina. Moovyn avulla pysäköinti on helppoa – ja perinteistä lipukemaksamista halvempaa. Vaihtoehtoja on kaksi: joko Moovyn käyttäminen kolmessa eri pysäköintihallissa tai sitten paikan päällä Särkänniemen omalla pysäköintialueella.

Moovy-sovellus kannattaa ladata puhelimeensa etukäteen. Katso täältä ohjeet.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi huoli vähemmän!

Moovy-pysäköinti Särkänniemi-kävijöille halleissa

Särkänniemen Moovy-edun käyttäjille on tarjolla kolme hallia: P-Näsinkulma, P-Frenckell ja P-Plevna.

Kun kävijä ajaa sisään halliin, kamera tunnistaa Moovy-käyttäjän rekisterikilven, puomi nousee ja pysäköinti käynnistyy automaattisesti. Moovy lähettää käyttäjän puhelimeen viestin ”Pysäköinti alkoi kohteessa P-Plevna”.

Huvittelupäivän päätteeksi voit ajaa suoraan ulosajoon käymättä kassan kautta, ja puomi nousee taas ilman eri toimenpiteitä. Pysäköinti päättyy automaattisesti ja Moovy lähettää viestin ”Pysäköinti päättyi kohteessa P-Plevna”.

Pysäköinnin hinta on 10 euroa per päivä (9,51 € + Moovyn palvelumaksu 0,49 €). Etu on tänä kesänä voimassa 15.6.-15.8.

Moovy-pysäköinti Särkänniemen omilla alueilla

Kun on valinnut paikkansa Särkänniemen pysäköintialueella, pysäköinti käynnistetään Moovy-sovelluksella pyyhkäisemällä ”aloita pysäköinti” -painiketta.

Pysäköintimaksu menee heti koko päivän osalta, eli tarkalla pysäköintiajalla ei ole merkitystä.

Lähtiessä kävijä näyttää sovelluksesta ”Pysäköinnit”-kohdasta maksetun pysäköinnin samalle henkilölle, joka tarkistaa myös lipukkeella maksetut pysäköinnit.

Pysäköinnin hinta alueella maksettuna on 13 euroa per päivä (12,51 € + Moovyn palvelumaksu 0,49 €). Tämäkin etu on voimassa 15.6.-15.8.

Pysäköinnin hinta perinteisellä parkkilipulla on 15 euroa per päivä.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi huoli vähemmän!

Lisätietoja Moovy-pysäköinnistä Finnparkin sivulla: http://finnpark.fi/sarkanniemi

Särkänniemen pysäköintisivut https://sarkanniemi.fi/muut/saapuminen-ja-pysakointi/

 

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.