/ Pysäköinti jääkiekon MM-kisoissa sujuu Moovylla: katso kartta areenan läheisistä halleista

Pysäköinti jääkiekon MM-kisoissa sujuu Moovylla: katso kartta areenan läheisistä halleista

2023 Jääkiekon MM-kisat pelataan Tampereella viimevuotiseen tapaan Nokia Arenalla. Kisa-areenalle pääsee kaikilla liikennemuodoilla, myös autolla. Pysäköinti jääkiekon MM-kisoissa on helppoa.

Pysäköinti jääkiekon MM-kisoissa: helpolla Moovylla parkkiin ja areenalle

Moovy-pysäköintipalvelu toimii 2023 Jääkiekon MM-kisojen virallisena yhteistyökumppanina.

Areena sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Areenalle pääsee sujuvasti kävellen, pyöräillen, omalla autolla tai julkisia liikennevälineitä käyttämällä.

Jos saavut omalla autolla, muista 23 prosentin MM-alennus normaalista pysäköintihinnasta Moovy-sovelluksella 2023 Jääkiekon MM-kisojen aikana (12. − 28.5.2023). MM-parkkietu koskee seuraavia pysäköintikohteita: P-AsemaP-Hämppi, P-KoskikeskusP-NoutoparkkiP-Tampere-taloP-Tullintori ja P-Kauppi (ratikalla 10 minuuttia keskustaan).

Moovy on laatinut kaupunkiin etelästä, idästä ja lännestä ajaville areenavieraille kartan, josta löytyvät kullekin reitille suositellut pysäköintihallit. Kartasta voi tarkistaa itselleen sopivimmat reitit!

Nokia Arenan läheiset pysäköintikohteet

Avaa kartta omaksi ikkunakseen.

Moovy-sovellus kannattaa ladata etukäteen

Kun lataa etukäteen Moovyn puhelimeensa, löytää sovelluksen avulla pysäköintipaikat helposti sekä pysäköintihalleista että kadunvarsilta. Moovy näyttää myös pysäköintihallien ja -alueiden hinnat. Itselleen sopivan pysäköintimahdollisuuden voi valita joko areenan läheisyydestä tai kauempaa, mikäli haluaa välttää areenan alueen ruuhkia tapahtuman jälkeen.

Sovelluksen avulla voi maksaa pysäköinnistä näppärästi – ilman käteistä ja lipukkeita – kaikilla pysäköintipaikoilla. Isojen tapahtumien jälkeen pysäköintihallien maksupisteillä on ruuhkaa, mutta Moovy-asiakkaana voi ajaa suoraan ulosajoon jonottamatta maksupisteellä.

P-Noutoparkissa puoli tuntia ilmaista pysäköintiaikaa

Rautatieaseman kupeessa sijaitseva P-Noutoparkki palvelee nimensä mukaisesti saatto- ja noutoliikennettä rautatieasemalle ja myös areenalle tultaessa: puolen tunnin pysäköinti on ilmaista. Noutoparkkiin voi pysäköidä myös pidemmäksi aikaa, hallissa on 50 sähköauton latauspaikkaa.

Tampereella on lyhyet kävelymatkat

Kun pysäköinti jääkiekon MM-kisoissa hoituu yllä olevilla ohjeilla helposti, Tampereella onkin helppo siirtyä paikasta toiseen, hotellilta areenalle ja areenalta eri puolille keskustaa. Kävelyajat keskustan alueella ovat 5–15 minuuttia.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link