/ Pouta Possun kylä on Särkänniemen kesän suuri satsaus, pysäköinti halvinta Moovy-sovelluksella

Pouta Possun kylä on Särkänniemen kesän suuri satsaus, pysäköinti halvinta Moovy-sovelluksella

Tampereen Särkänniemen huvipuisto on taas auki toukokuun ja kesän 2023 ajan. Suomen monipuolisimmassa matkailukohteessa kävijälle ovat tarjolla Särkänniemen huvipuisto, Akvaario, Koiramäen eläinpuisto, Näsinneulan näkötorni ja Ravintola Näsinneula.

Särkänniemen Pouta Possu

Pysäköinti Särkänniemellä onnistuu tuttuun tapaan helposti Moovy-parkkisovelluksen avulla.

Särkänniemi tarjoaa uutta lapsille: Pouta Possun kylä

Angry Birds Land on historiaa, kun Särkänniemen lastenlaitealueelle on nyt avattu Pouta Possun kylä eli Kärsänniemi. Särkänniemelle Kärsänniemi on merkittävä uusi investointi, joten lapsiperheiden kannattaa käydä tutustumassa Pouta Possuun ja uuteen alueeseen sekä kokeilemassa koko perheelle suunniteltuja huvilaitteita.

Hellekesää ennakoivien kannattaa pitää mielessä Särkänniemen Keidas-vesielämysalue, joka on tuttu jo viime kesältä. Keidas on hauska leikkipaikka, jossa voi käydä viilentymässä muiden laitteiden lomassa. Alueella on maan alta suihkuavia elementtejä, ja kavereita voi myös kastella suunnattavien suihkujen avulla.

Särkänniemi 2023: vauhdin hurmaa, maukasta ruokaa, musiikkia…

Särkänniemessä ei toki ole unohdettu täysi-ikäistä kävijäkuntaa. Huvilaitteet alkaen perheen pienimpien suosikeista aina Koskiseikkailuun, Trombiin, Takeoffiin, Tornadoon ja X:ään asti ovat valmiina kävijöille.

Ruokamaailmassa on tarjolla parinkymmenen ravitsemuspisteen verran herkkuja Ravintola Näsinneulan à la carte -menusta pizzoihin, street foodiin ja rehelliseen kotiruokaan.

Toukokuun konserteissa esiintyvät muun muassa Sexmane, Juha Tapio ja Jannika B. Elokuussa lavalle nousevat ainakin Blind Channel, Anna Puu ja Maija Vilkkumaa.

Katso tästä Särkänniemen erilaiset lippuvaihtoehdot ja lue kevään ja kesän huippukonserteista.

Moovylla pysäköinti Särkänniemellä euron halvempaa

Särkänniemen katuosoite on Laiturikatu 1. Särkänniemeen pääsee Tampereen keskustasta helposti julkisilla kulkuneuvoilla, pyörällä tai kävellen. Jos olet liikkeellä autolla, pysäköinti Särkänniemellä on nopeaa, helppoa ja edullista Moovy-sovellusta käyttämällä.

Moovy toimii Särkänniemen lähipysäköintialueilla maksuvälineenä toukokuun viikonloppuina (la-su) sekä 1.6.–27.8. välisen ajan joka päivä, jolloin hinta on 14 euroa per vuorokausi. (13,51 € + 0,49 € palvelumaksu sis. alv). Ilman Moovy-sovellusta hinta on 15 euroa per vuorokausi.

Moovya käytetään samoin kuin kadunvarsipysäköinnissä: avataan sovellus, joka paikallistaa kävijän oikeaan paikkaan ja käynnistetään pysäköinti.

Lue lisää: Näin Moovy toimii.

Pysäköinnissä riittää, että käynnistää Moovy-pysäköinnin yhden kerran. Ei haittaa, vaikka pysäköintiaika päättyisi kesken huvittelupäivän. Maksu Särkänniemen alueella Moovy-pysäköinnistä on kaikille käynnin pituudesta riippumatta sama 14 euroa. Pois lähtiessä järjestyksenvalvoja tarkistaa maksetun pysäköinnin Moovy-sovelluksen Pysäköinnit-osiosta.

Särkänniemen asiakkaat voivat pysäköidä euron halvemmalla Särkänniemen omien pysäköintialueiden lisäksi myös Finnparkin valikoiduissa Moovy-kohteissa. Etu on voimassa toukokuun viikonloppuina (la-su) sekä 1.6.–27.8. välisenä aikana joka päivä.

Särkänniemen asiakkaat voivat pysäköidä Moovy-sovelluksella myös Finnpark P-Plevnassa, Finnpark P-Näsinkulmassa tai Finnpark P-Noutoparkissa (50 sähköauton latauspaikkaa). Hinta on Moovyn ladanneille sama 14 euroa päivältä kuin lähiparkissakin (13,51 € + 0,49 € palvelumaksu sis. alv).

Plevnasta ja Näsinkulmasta on noin kilometrin kävelymatka Särkänniemeen. Noutoparkin käyttäjien kannattaa jatkaa pysäköintitalosta esimerkiksi linjan 2 bussilla, joka kulkee Yliopistonkadun ja Koskipuiston kautta Särkänniemeen.

Kesän 2023 lipunmyynnistä, tapahtumista ja järjestelyistä voit lukea lisää Särkänniemen sivuilta. Toukokuun ja kesän tarkat aukioloajat näet täältä.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link