/ Muista hallipysäköinti – turvallinen tapa liikkua ja asioida ilman turhia lähikontakteja

Muista hallipysäköinti – turvallinen tapa liikkua ja asioida ilman turhia lähikontakteja

Koronarajoitteiden aikana oman auton käyttö ja hallipysäköinti on yksi tapa välttää turhia lähikontakteja. Esimerkiksi monessa kauppakeskuksessa pysäköintihalleissa on ollut viime aikoina tarjolla huomattavan paljon väljää tilaa.

Hallipysäköinnin tutut edut pätevät edelleen: puhtaassa, ilmanvaihdolla varustetussa hallissa auto pysyy turvassa ja siistinä. Kun asiakkaita on ollut vähemmän, myös turvallisen etäisyyden pito muihin ihmisiin onnistuu helposti.

Mediassa on jo useammassa jutussa ehditty kysellä, miten turvavälien ylläpito onnistuu täysissä busseissa tai metroissa ja tuleeko joukkoliikenteestä koronalinko.

Joukkoliikenne palannee vähitellen omaan tärkeään rooliinsa, kun ihmiset palaavat etätöistä työpaikoilleen, mutta oman auton käyttäminen on juuri nyt yksi tapa välttää ihmisjoukoissa liikkumista. Ja työliikenteen lisäksi kaupoissa on toki voinut koko ajan käydä ostoksilla, kun vain jaksaa muistaa turvavälit ja käyttää tervettä järkeä.

Varsinkin COVID-19-riskiryhmille kotiinkuljetus tai noutopisteen käyttö ovat erityisen toimiva vaihtoehto. Monien kauppakeskusten, kuten Helsingin Pasilan Mall of Triplan, pysäköintihalleissa on mahdollista noutaa netissä tehdyt ostokset.

Pysäköintihalleihin ajaminen ja pysäköinti niissä sujuu täydellisen sujuvasti Moovy-pysäköintisovelluksella.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Näin Moovy toimii

Kun käytät Moovya, puomit avautuvat automaattisesti ajaessasi halliin sisään ja hallista ulos. Sovelluksesta voit seurata pysäköintisi kestoa ollessasi asioimassa kauppakeskuksessa. Pois lähtiessä ei tarvitse käyttää maksupistettä.

Mobiilisovellusta käyttämällä välttyy kokonaan laitteiden kosketustilanteilta pysäköinnin yhteydessä, joten pysäköinti on kaiken kaikkiaan turvallista ja hygieenistä.

Miten Moovy ladataan ja miten se toimii? Lue tästä.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Lue myös:

12 vinkkiä auton sisätilojen puhdistamiseen korona-aikoina

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.