/ Moovy lähti lentoon Kuopion Kuntolaaksossa

Moovy lähti lentoon Kuopion Kuntolaaksossa

Kuopion uusi Kuntolaakson pysäköintilaitos otettiin käyttöön syyskuussa juuri ennen jääkiekon Liiga-kauden alkua. Samalla lähti lentoon Moovy-pysäköintisovellus, jonka KalPa-fanit ovat ottaneet omakseen.

”Jo puolet pysäköinnistä tapahtuu Moovy-sovelluksella”, Kuntolaakson pysäköintilaitoksen projektivastaava Sami Ojas Kuopion pysäköinti oy:stä iloitsee.

Palaute on ollut pelkästään positiivista.

”Helppo, kätevä, nopea. Samat sanat toistuvat, kun puhuu asiakkaiden kanssa”, Ojas kertoo.

Moovya voivat tietysti käyttää kaikki Kuntolaaksossa pysäköivät autoilijat. Lisäksi Kuntolaakson sopimuspysäköinti on siirretty kokonaan Moovyyn. Myös Kalpan VIP-asiakkaiden etuihin kuuluu muiden hallilla tarjottavien VIP-palvelujen ohella Moovy-pysäköintipalvelu.

Kuntolaakson uusi 358-paikkainen pysäköintitalo palvelee Olvi Areenan eli Niiralan montun käyttäjien lisäksi myös läheisyydessä sijaitsevien Oikeus- ja poliisitalon, valtuustotalon, virastojen, Kelan toimipisteen ja verotoimiston kävijöitä. Uusi uimahalli valmistuu viereen ensi keväänä.

Moovy toimii Kuopiossa Kuntolaakson lisäksi Toriparkissa, Haapaniemenkadun pysäköintilaitoksessa ja kadunvarsilla.

Moovy-sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen antamaltasi maksukortilta. Moovyn käyttö maksaa 0,49 euron palvelumaksun per pysäköintitapahtuma. Kun asiakas on pysäköinyt 10 kertaa kuukauden aikana, ei loppukuusta veloiteta palvelumaksuja lainkaan.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Näin Moovy toimii

Moovy-palvelua on helppo käyttää. Palveluun kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla. Sovellukseen lisätään vielä auton tai autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot.

Ajettaessa pysäköintitaloon kamerajärjestelmä tunnistaa auton rekisterikilven, puomi nousee automaattisesti ja pysäköinti käynnistyy.

Lipukkeita ei enää tarvita, mikä vähentää pysäköinnin ympäristökuormaa huomattavasti. Kun auto ajetaan ulos, puomi aukeaa automaattisesti ja pysäköinti loppuu. Sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen antamaltasi maksukortilta.

Lue myös: Moovy käyttöön Kuopion Kuntolaaksoon 

Lue tästä lisää siitä, miten Moovy toimii

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.