/ Moovy käyttöön Kuopion Kuntolaaksoon – tsekkaa samalla tarjous uusille asiakkaille

Moovy käyttöön Kuopion Kuntolaaksoon – tsekkaa samalla tarjous uusille asiakkaille

Moovy-pysäköintipalvelu tulee käyttöön kesän lopuksi myös Kuopion Kuntolaakson ihkauudessa pysäköintilaitoksessa. Kannattaa hyödyntää syyskuun aikana Moovyn 10 euron tarjous – uudet asiakkaat eli sovelluksen ensi kertaa lataavat saavat ensimmäisen pysäköinnin ilmaiseksi 10 euroon asti.

Kuopion pysäköinti oy tekee myös toisen tarjouksen Kuntolaakson pysäköintilaitoksessa parkkeeraaville: 30.8.-30.11. ensimmäinen tunti on ilmainen.

Aiemman pienen ulkokentän sijaan autolla liikkuvat parkkeeraavat nyt Kuntolaaksossa uuteen 358-paikkaiseen pysäköintitaloon.

Moovy toimii Kuntolaaksossa ensimmäistä kertaa perjantaina 30.8., kun kuopiolaiset pelaavat Liigaa edeltävässä harjoitusottelussa vanhaa kiistakumppaniaan JYPiä vastaan.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän!

Kuntolaakson pysäköintilaitoksen projektivastaava Sami Ojas Kuopion pysäköinti oy:stä on hyvin tyytyväinen siihen, että Kuopiossa jo viime vuodesta käytössä ollut tuttu Moovy-palvelu saadaan myös Kuntolaaksoon.

”Haluamme kaikin tavoin edistää sujuvaa ja helppoa pysäköintiä, ja Moovy vastaa siihen tarpeeseen”, Ojas kertoo. ”Olemme saaneet Moovysta erinomaista palautetta asiakkailtamme.”

Kuntolaakson läheisyydessä sijaitsevat myös Oikeus- ja poliisitalo, valtuustotalo, virastoja, Kelan toimipiste ja verotoimisto, mutta yleisölle näkyvimmät kohteet ovat Kuopion jäähalli – viralliselta nimeltään Olvi Areena ja kansan suussa Niiralan monttu – sekä uimahalli.

Uimahallia uudistetaan yhä, ja kokonaisuus sisätöineen valmistuu ensi vuonna. Siihen asti vanha uimahalli on käytössä.

Myös jäähalliin on investoitu muun muassa paikkamäärän ja uudistetun ravintolamaailman osalta. KalPa astelee uudistuvan Olvi Areenan jäälle ensimmäistä kertaa perjantaisessa harjoitusottelussa. Ennen ensimmäistä Liiga-kotiotteluaan 13.9. (Jukurit) KalPa pelaa kolme harjoitusottelua: perjantaina JYPiä vastaan, 4.9. ilmaisottelun Jukureita vastaan ja 6.9. Vaasan Sportia vastaan.

Pysäköintitalon normaali hinnasto lyhytaikapysäköinnissä on seuraava:

  • 30 min = 1 €
  • Seuraava 30 min. = 1 €
  • Seuraava 30 min. = 0,50 €
  • Seuraavat 30 min. = 0,50 €
  • Yksi (1) vuorokausi = 12 €
  • Toinen vuorokausi = 5 €

Maksutapoina käyvät Moovy-sovelluksen lisäksi korttimaksut ja käteinen perinteiseen tapaan kassoilta.

Lataamalla Moovy-sovelluksen syyskuun 2019 aikana asiakas saa ensimmäisen pysäköinnin ilmaiseksi 10 euroon asti. Moovy toimii Kuntolaakson lisäksi Kuopiossa Toriparkissa, Haapaniemenkadun pysäköintilaitoksessa ja kadunvarsilla.

Moovy-sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen antamaltasi maksukortilta. Avajaistarjouksen jälkeen maksat Moovyn käytöstä 0,49 euron palvelumaksun per pysäköintitapahtuma. Kun asiakas on pysäköinyt 10 kertaa kuukauden aikana, ei loppukuusta veloiteta palvelumaksuja lainkaan.

KalPan VIP-asiakkaille on hallilla tarjottavien palvelujen lisäksi etunaan myös Moovy-pysäköintipalvelu.

Mikä on Moovy ja miten se toimii

Moovy-palvelua on helppo käyttää. Palveluun kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla. Sovellukseen lisätään vielä auton tai autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot.

Ajettaessa pysäköintitaloon kamerajärjestelmä tunnistaa auton rekisterikilven, puomi nousee automaattisesti ja pysäköinti käynnistyy.

Lipukkeita ei enää tarvita, mikä vähentää pysäköinnin ympäristökuormaa huomattavasti. Kun auto ajetaan ulos, puomi aukeaa automaattisesti ja pysäköinti loppuu. Sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen antamaltasi maksukortilta.

Lue tästä lisää siitä, miten Moovy toimii.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän!

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.