/ Moovy käyttöön Karjaan rautatieasemalla

Moovy käyttöön Karjaan rautatieasemalla

Finnpark oy ja Senaatin Asema-alueet Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Karjaan rautatieaseman pysäköintialueesta tulee Moovy-kohde. Pysäköinti alueella hoituu nyt Moovy-pysäköintisovelluksella.

Senaatin Asema-alueet Oy on Senaatti-kiinteistöjen tytäryhtiö, jonka tehtävänä on kehittää junaliikenteen asema-alueita 22 paikkakunnalla. Finnpark on 100-prosenttisesti suomalainen, Tampereen kaupungin omistama konserni, jonka liiketoiminta-alueita ovat pysäköintipalvelut ja kiinteistöjen kehitys.

Yhteistyö Karjaan rautatieaseman parkkialueella alkoi toukokuun alussa.

Moovy on Suomessa kehitetty ja ylläpidettävä pysäköintisovellus, jolla voi pysäköidä sekä kadunvarsilla että pysäköintihalleissa. Moovyn käyttö on nopeaa ja helppoa. Korona-aikana Moovyn käyttö on myös turvallisen hygieeninen pysäköintitapa, koska autoilija voi välttää turhan pysäköintilaitteiden tai maksuautomaattien koskemisen.

Moovyn käyttöönotto tapahtuu helposti puhelimella: tarvitaan puhelinnumero, maksukortin tiedot ja auton rekisteritunnus. Puhelin paikantaa autoilijan sijainnin, jota voi tarvittaessa itse säätää. Autoilija valitsee pysäköinnin keston, jota voi itse muokata myöhemmin. Lähtiessä autoilija lopettaa pysäköinnin.

Ohjeet sovelluksen lataukseen ja yhteystiedot asiakaspalveluun löydät Moovyn verkkosivuilta.

Karjaan aseman sopimus on osa isompaa kokonaisuutta, jossa Senaatin Asema-alueet Oy on keskittänyt vuodesta 2020 lähtien osan omistamiensa asema-alueiden parkkipaikkojen vuokrauksesta Finnpark Oy:lle. Yhteistyön tavoitteena on huomioida asema-alueilla paremmin autoilijoiden pysäköintitarpeet ja mahdollistaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiset sopimuspysäköinnit.

Lue lisää: Moovy käyttöön Porin, Kokkolan, Kemin ja Rovaniemen rautatieasemilla

”Tärkeänä osana toimivaa asema-aluetta on toimiva parkkialue ja olemme halunneet keskittää omistamiemme parkkialueiden hallinnoinnin yhdelle toimijalle. Tällä voimme varmistaa, että asema-alueiden läheisyydessä olevat parkkialueet ovat niitä tarvitsevien käytössä ja palvelun laatu on kaikilla paikkakunnilla hyvällä tasolla. Finnparkin kanssa solmitun sopimuksen myötä saamme parkkialueiden hallintaan kokeneen ja ammattitaitoisen kumppanin”, Senaatin Asema-alueet Oy:n investointipäällikkö Virpi Koikkalainen toteaa.

Lisätiedot:

Virpi Koikkalainen

Investointipäällikkö

+358 40 747 7226

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link