/ Mikä asia yhdistää Ilves- ja Tappara-kapteeneja? Tsekkaa video niin tiedät

Mikä asia yhdistää Ilves- ja Tappara-kapteeneja? Tsekkaa video niin tiedät

Moovy-pysäköintisovellus toimii Liiga-kauden 2019-2020 alusta lähtien myös Tampereen perinteisen Hakametsän jäähallin pysäköintialueella. Ensimmäisen kerran Moovy on autoilijoiden käytössä heti kauden avaavassa tulikuumassa paikalliskamppailussa Ilves – Tappara perjantaina 13. syyskuuta.

Tampereella kehitetty ja ympäri Suomen levinnyt Moovy tekee pysäköinnistä tamperelaisille lätkäfaneille mahdollisimman helppoa, nopeaa ja sujuvaa.

”Otteluun tullessasi voit kävellä pysäköintialueelta suoraan sisään halliin ja ottelun jälkeen ulos. Kävijälle tämä ei voisi olla helpompaa, ja lisäksi Moovyn käyttö nopeuttaa koko jäähallin pysäköintiprosessia”, tiivistää myyntipäällikkö Sami Ahmavuo Ilves-Hockeystä.

Hakametsän jäähallin 500-paikkainen ulkopysäköintialue on muutoin entisellään. Alueelle voi ajaa vapaasti sisään.

Ottelun aikainen pysäköinti maksaa 5 euroa + 0,49 e. Maksullinen pysäköinti alkaa kaksi tuntia ennen ottelun alkua. Muulloin alueen käyttö on ilmaista.

Lippuluukulta voi ottelujen aikana yhä hankkia perinteisen pysäköintilipukkeen.

Moovya käyttävät muuten myös Tapparan ja Ilveksen kapteenit: katso vaikka videolta:

Muista Moovyn syyskampanja!

Jos olet uusi asiakas, kun lataat syyskuussa Moovy-sovelluksen, saat ensimmäisen pysäköinnin ilmaiseksi maksimissaan 10 euroon saakka.

Muistathan, että etu on kertaluontoinen ja sitä ei voi jakaa useampaan pysäköintiin. Alennettu hinta näkyy sovelluksessa vasta pysäköinnin jälkeen.

Mikä on Moovy ja miten se toimii

Moovy-palvelua on helppo käyttää. Tampereella se on yleisesti käytössä lähes kaikissa pysäköintihalleissa ja kadunvarsipysäköinnissä.

Palveluun kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla. Sovellukseen lisätään vielä auton tai autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot.

Ajettaessa pysäköintitaloon kamerajärjestelmä tunnistaa auton rekisterikilven, puomi nousee automaattisesti ja pysäköinti käynnistyy.

Lipukkeita ei enää tarvita, mikä vähentää pysäköinnin ympäristökuormaa huomattavasti. Kun auto ajetaan ulos, puomi aukeaa automaattisesti ja pysäköinti loppuu. Sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen antamaltasi maksukortilta.

Lue tästä lisää siitä, miten Moovy toimii.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.