/ Kyllästyitkö kinosten lapioimiseen ja tuulilasin skrapaamiseen? Lämmintä parkkitilaa löytyy Helsingin Kallion sydämestä

Kyllästyitkö kinosten lapioimiseen ja tuulilasin skrapaamiseen? Lämmintä parkkitilaa löytyy Helsingin Kallion sydämestä

Helsingin Kallion ytimessä, osoitteessa Helsinginkatu 10-12, sijaitsee maanalainen pysäköintilaitos, joka saattaa helposti jäädä huomaamatta niin paikallisilta asukkailta kuin ohikulkijoiltakin. Finnparkin P-Torkkeli on varteenotettava vaihtoehto sekä pitkäaikaiseen sopimuspysäköintiin että kadunvarsipysäköinnille.

 

Pysäköinti Suomen tiheimmin asutun alueen kaduilla on varsinkin talvella haastavaa, kun kinokset poistavat käytöstä suuren osan pysäköintipaikoista. Lähistöllä ei varsinaisia parkkihalleja ole tarjolla, joten P-Torkkeli on lämmin, vaivaton ja turvallinen vaihtoehto varsinkin pitkäaikaisempaa sopimuspysäköintiä harkitseville asukkaille ja yrittäjille.

Asukaspysäköintiluvan hankkineet joutuvat aika ajoin pyörimään korttelirallia löytääkseen vapaan parkkipaikan. Talvella auton saattaminen hangesta ajokuntoiseksi aamulla voi verottaa työmatkalaiselta helposti ylimääräiset 15 minuuttia, ja akun hyytyminen tai paikallaan hangessa sutiminen eivät nekään ole harvinaisia tapahtumia. Jos näistä harmeista kärsii toistuvasti, siisti, kuiva ja lämmin parkkihalli on harkinnan arvoinen.

Kallion ja Sörnäisten kaupunginosien rajalla sijaitsevaan pysäköintilaitokseen on sisään- ja ulosajo Hesarin eli Helsinginkadun osoitteen lisäksi Pengerkadulta (vastapäätä osoitetta Pengerkatu 17). Laitos sijaitsee kallion sisällä ja sinne ajetaan pitkin ajoramppia, jonka kautta myös kävellään sisään ja ulos. Hallissa on yhteensä 110 pysäköintipaikkaa.

P-Torkkelin maksutavat ovat Moovy-pysäköintisovellus ja korttimaksu. Käteinen raha ei ole käytössä. Pysäköinti käynnistyy automaattisesti rekisterintunnistuksella.

Lue lisää Moovy-sovelluksesta!

Pysäköintihinnat, Finnpark P-Torkkeli

Lyhytaikainen pysäköinti:

  • 0-8 tuntia: 2,50 € / tunti
  • Seuraavat tunnit: 0,50 € / tunti
  • Ensimmäinen vuorokausi: 28 €
  • Seuraavat vuorokaudet 12 € / vrk

Sopimuspysäköinti 24/7:

  • 220 € / kk (sis. alv)
  • Yöaikaan (ma-pe 16-09, la-su 24 h) 67 € / kk (sis. alv)

Täältä voit lukea ohjeet sopimuspysäköinnin aktivoimiseksi.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

 

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.