/ Kuopion uusi uljas uimahalli auki – pysäköinti sujuu Moovylla

Kuopion uusi uljas uimahalli auki – pysäköinti sujuu Moovylla

Kuopion Kuntolaakson uusi uimahalli avataan kävijöille maanantaina 3. elokuuta. Hulppean kokoinen uimahalli on pinta-alaltaan Suomen toiseksi suurin. Autoilevien asiakkaiden pysäköinti Kuntolaaksossa sujuu kätevimmin Moovy-sovelluksella.

Uimahallin varsinaista avajaisviikkoa vietetään 10.–16. elokuuta. Tuolloin ohjelmassa on muun muassa uimahyppyjä, Wibit-rataa ja kehonkoostumuksen mittausta. Lisäksi Kuntolaaksossa pidetään viikon aikana esimerkiksi ennätyssuuri vesijumppa.

Lue tarkemmat tiedot uudesta uimahallista täältä.

Kuntolaakson uusi pysäköintilaitos aloitti toimintansa viime vuoden syksyllä juuri ennen jääkiekon Liiga-kauden alkua. Se palvelee sekä Olvi Areenaa että upouutta uimahallia että muita alueen virastoja ja palveluja.

Moovy-pysäköintisovellus on osoittautunut Kuopiossa suosituksi autoilijoiden keskuudessa. Viime vuonna Kuntolaaksossa Moovylla maksettiin parhaina päivinä jo noin 60 prosenttia kaikista pysäköinneistä.

”Olemme olleet Moovyyn erittäin tyytyväisiä jääkiekkoasiakkaiden pysäköinnin perusteella”, sanoo Kuntolaakson pysäköintilaitoksen projektivastaava Sami Ojas Kuopion pysäköinti oy:stä.

”Haluamme tehdä koko alueen pysäköinnistä mahdollisimman helppoa ja sujuvaa myös uimahallin asiakkaille, ja aiempien kokemusten pohjalta uskomme heidän löytävän Moovyn heti käyttöönsä”, Ojas jatkaa.

Kuopion Toriparkissa voi myös pysäköidä Moovylla, ja sen osuus pysäköinneistä on ollut koko ajan nouseva. Moovy tulee syksyllä Kuopiossa käyttöön myös yrityspysäköintituotteena.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Näin Moovy toimii

Moovy-palvelua on helppo käyttää. Palveluun kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla. Sovellukseen lisätään vielä auton tai autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot.

Ajettaessa pysäköintitaloon kamerajärjestelmä tunnistaa auton rekisterikilven, puomi nousee automaattisesti ja pysäköinti käynnistyy. Lipukkeita ei enää tarvita, mikä vähentää pysäköinnin ympäristökuormaa huomattavasti.

Kun auto ajetaan ulos, puomi aukeaa automaattisesti ja pysäköinti loppuu. Sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen antamaltasi maksukortilta.

Lue myös: Moovy käyttöön Kuopion Kuntolaaksoon 

Lue tästä lisää siitä, miten Moovy toimii.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.