/ Käteinen jää pois Tampere-talon pysäköinnissä, käytössä Moovy ja maksukortit

Käteinen jää pois Tampere-talon pysäköinnissä, käytössä Moovy ja maksukortit

Tampere-talon pysäköintilaitoksessa maksetaan 28. syyskuuta alkaen vain digitaalisesti. Käytössä on joko Moovy-pysäköintisovellus tai maksukortti, kun vanhanmalliset lipukkeet ja käteinen raha jäävät pois.

Tampere-talo

Maksukäytäntö on Tampereella tuttu jo P-Asemalta ja P-Koskikeskuksesta.

Pysäköintitalossa on luonnollisesti aina suurin ryntäys, kun konsertti tai muu tapahtuma päättyy Tampere-talossa. Moovy-käyttäjä voi välttää vilakassa syys- tai talvi-illassa maksupisteelle jonottamisen kokonaan ja yksinkertaisesti suunnata autolleen ja ajaa ulos hallista kotiin.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Muutos on osa kasvavaa trendiä, jossa pysäköinnin maksaminen siirtyy suurelta osin mobiilisovelluksiin ja kolikkoautomaatit jäävät historiaan.

Uusi järjestelmä asennetaan vanhan tilalle 21.-27. syyskuuta. Pysäköimään pääsee myös asennusviikon aikana. Uusi järjestelmä otetaan käyttöön maanantaina 28. syyskuuta.

Muutoksen yhteydessä P-Tampere-talon pysäköinnistä poistuvat käteinen raha sekä lipukkeet ja kuitit. Pysäköinti käynnistyy automaattisesti rekisterikilven tunnistamisella, eikä ikkunaa enää tarvitse veivata auki sisäänajossa lipukkeen ottoa varten. Pysäköinnin voi maksaa Moovy-sovelluksella sekä pankki- ja luottokorteilla.

Moovyn käyttäjille pysäköinti on mahdollisimman sujuvaa. Pysäköintihallin puomit nousevat automaattisesti sekä sisään että ulos ajaessa. Maksu veloitetaan jälkikäteen sovellukseen merkityltä maksukortilta. Autoilija voi keskittyä pysäköinnin yksityiskohtien sijaan itse konserttitapahtumaan.

Korona-aikaan mobiilimaksaminen on myös erinomainen vaihtoehto, koska sitä käyttämällä pysäköintilaitteiden koskettamiselta vältytään kokonaan.

Moovy-sovellus kannattaa ladata puhelimeen etukäteen. Se sujuu helposti parissa minuutissa: lue täältä lisää.

Moovy on jo käytössä liki kaikissa Tampereen pysäköintipaikoissa sekä monissa muissa kaupungeissa.

Jos autoilijalla ei ole käytössä Moovy-sovellusta, hän voi maksaa pysäköinnin lähtiessään maksupisteellä. Maksaminen aloitetaan syöttämällä auton rekisteritunnus kosketusnäytöllä toimivaan laitteeseen. Kuitin saa halutessaan tilattua suoraan sähköpostiin. Maksun suoritettuaan hän ajaa puomille, jolloin se nousee automaattisesti.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.