/ Helppoa pysäköintiä Helsingin Kallion sydämessä

Helppoa pysäköintiä Helsingin Kallion sydämessä

Finnparkin P-Torkkeli-pysäköintihalli sijaitsee Helsingin Kallion ytimessä, osoitteessa Helsinginkatu 10-12. P-Torkkeli on varteenotettava vaihtoehto sekä pitkäaikaiseen sopimuspysäköintiin että kadunvarsipysäköinnille. Pysäköinti Kalliossa ei voisi olla tätä helpompaa.

Pysäköinti Kallion kaduilla on usein haastavaa, kun sopivaa parkkipaikkaa ei tahdo löytyä läheltä kotia tai työpaikkaa. Kallion postinumerot ovat Suomen tiheimmin asuttuja alueita.

Kallion alueella ei parkkihalleja juuri ole tarjolla, joten P-Torkkeli on siisti, vaivaton ja turvallinen vaihtoehto varsinkin pitkäaikaisempaa sopimuspysäköintiä harkitseville asukkaille ja yrittäjille.

P-Torkkelin pysäköintilaitokseen on sisään- ja ulosajo Hesarin osoitteen lisäksi Pengerkadulta (vastapäätä katuosoitetta Pengerkatu 17). Laitos sijaitsee kallion sisällä ja sinne ajetaan pitkin ajoramppia, jonka kautta myös kävellään sisään ja ulos. Hallissa on yhteensä 110 pysäköintipaikkaa.

P-Torkkelin maksutavat ovat Moovy-pysäköintisovellus ja korttimaksu. Käteinen raha ei ole käytössä. Pysäköinti käynnistyy automaattisesti rekisterintunnistuksella.

Lue lisää Moovy-sovelluksesta: helppo ja nopea tapa pysäköidä!

Lisää tietoa P-Torkkelista: https://moovy.fi/kohteet/p-torkkeli-helsinki/info

Pysäköintihinnat, P-Torkkeli Kallio

Lyhytaikainen pysäköinti:

0-8 tuntia2,50 € / tunti
Seuraavat tunnit0,50 € / tunti
Ensimmäinen vuorokausi28,00 €
Seuraavat vuorokaudet12,00

Sopimuspysäköinti 24/7:

220 € / kk (sis. alv)
Yöaikaan (ma-pe 16-09, la-su 24 h)67 € / kk (sis. alv)

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link