/ GO21 on uusi 2020-luvun toimistotila Tampereen ytimessä – pysäköinti sujuvasti Moovylla

GO21 on uusi 2020-luvun toimistotila Tampereen ytimessä – pysäköinti sujuvasti Moovylla

GO21 on Tampereen ydinkeskustaan rautatieaseman viereen rakenteilla oleva toimitilakortteli, joka valmistuu loppuvuodesta 2023. Finnpark operoi GO21:n pysäköintihallia.

GO21

GO21:n sijainti Tampereen ytimessä tarkoittaa helppoa saavutettavuutta eli sujuvia yhteyksiä niin autolla, julkisilla liikennevälineillä kuin jalan ja pyörällä.

GO21:n pysäköintihalli yhteistyössä Finnparkin ja Moovyn kanssa

GO21:n omaa pysäköintihallia operoi Finnpark oy. Hallissa on 113 pysäköintipaikkaa, joita pääsääntöisesti käyttävät toimistotalon vuokralaiset. Työntekijät voivat paikalle ajaessaan nähdä etukäteen Moovy-sovelluksesta, onko hallissa tilaa.

Myös yksittäiset kuluttajat voivat halutessaan käyttää hallia lyhytaikaiseen pysäköintiin läpi vuorokauden. Maksuvälineinä käyvät Moovy-sovellus sekä pankki- ja luottokortit.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Pysäköintihalliin on tulossa 20 sähköauton latauspistettä, ja niitä voidaan lisätä käyttäjien tarpeiden mukaan. Työmatkapyöräilijöille on tarjolla turvallista säilytystilaa ja suihkutilat.

”Laadukkaassa toimistotalokorttelissa täytyy myös pysäköinnin toimia viimeisen päälle kunnolla”, A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n Asset Manager Juha Mäkelä tiivistää. ”Halusimme, että pysäköintipalvelujen kokonaisuus on järjestetty ensiluokkaisesti ja sitä on toteuttamassa luotettava pysäköintioperaattori.”

Finnparkiin ja Moovyyn päädyttiin pysäköintioperaattorien kilpailuttamisen jälkeen.

”Finnpark teki vaikutuksen osaamisellaan”, Juha Mäkelä sanoo. ”Yhteistyö on ollut tiivistä alusta asti, ja Finnpark vakuutti meidät vahvana paikallisena toimijana.”

Finnparkille yhteistyö oli tärkeä asia jo senkin takia, miten näkyvällä paikalla Tampereella paljon puhuttanut rakennusprojekti sijaitsee.

”Kun ollaan uuden Tavara-asema-tapahtumakeskuksen vieressä, ei sijainti Tampereella voi paljon hienompi ja merkittävämpi enää olla”, Finnparkin myyntipäällikkö Tuomas Kokkola toteaa. ”Finnparkin puolesta kiitän Ahlströmiä avoimesta vuoropuhelusta ja mutkattomasta yhteistyöstä, jonka myötä on saatu asiakkaan kannalta paras mahdollinen lopputulos.”

Juha Mäkelän mukaan Moovy-järjestelmän tekniset ominaisuudet tukivat rakennusprojektin kokonaisuutta erinomaisesti. Moovy-sovelluksella on myös paljon käyttäjiä jo entuudestaan.

Mitä pysäköintiruutujen tarjoajat saavat Moovy-palvelussa: lue lisää!

Moderni helposti muunneltava toimistokortteli

Rakennuksen modernit toimitilat ovat monikäyttöisiä ja muunneltavia. Asiakkaalla on vapaus valita: tilat räätälöidään vastaamaan kunkin yrityksen tavoitteita ja toimintakulttuuria. Myös jatkokäytössä tiloista pystytään muokkaamaan helposti erilaisia ratkaisuja. Korttelin vuokrausaste on jo nyt 95 prosenttia.

GO21:n nettisivut

”GO21:n tiloihin on syntymässä ainutlaatuinen ICT-yhtiöiden keskittymä, kun alan jättitoimijat Gofore ja M-Files Suomi siirtävät sinne pääkonttorinsa”, Juha Mäkelä iloitsee. ”ICT-keskittymän täydentävät Fellowmind ja CGI, ja lisäksi Jatke Pirkanmaan toiminnot tulevat sijoittumaan uuteen toimistotaloon. Lounasravintolaa tulee operoimaan tamperelainen Aitoleipä.”

Jatke Pirkanmaa Oy:n ja A. Ahlström Kiinteistöjen toteuttaman toimistokorttelin rakennustyöt alkoivat vuonna 2021. GO21 on A. Ahlström Kiinteistöjen ensimmäinen kohde Tampereella.

”Tampereen elinvoima ja vilkas ydinkeskusta on tehnyt meihin suuren vaikutuksen”, Mäkelä kertoo.

GO21 sijaitsee katuosoitteessa Peltokatu 34, rautatieasemaa vastapäätä.

GO21-toimitilakohteelle on jo rakennusvaiheessa haettu LEED-ympäristösertifiointijärjestelmän korkeinta Platina-tasoa. LEED on kansainvälisesti tunnetuin ympäristösertifiointijärjestelmä, jossa arvioidaan kohteen ympäristöominaisuuksia kattavan kriteeristön avulla.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Finnparkille on myönnetty Ekokompassi-ympäristösertifikaatti. Finnparkin tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Moovy-pysäköintisovellukselle oikeuden käyttää Avainlippua merkiksi suomalaisesta työstä. Moovy on täysin kotimainen palvelukokonaisuus, jota kehitetään suomalaisin asiantuntijaresurssein.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link