/ 2023 Jääkiekon MM-kisat: Tampereen Fan Zone tarjoaa taas parin viikon MM-partyn areenan vieressä!

2023 Jääkiekon MM-kisat: Tampereen Fan Zone tarjoaa taas parin viikon MM-partyn areenan vieressä!

2023 Jääkiekon MM-kisat järjestetään toukokuussa toista kertaa peräkkäin Suomessa Tampereella. Jo vuosi sitten MM-tunnelmaa nostattanut suosittu Fan Zone on jälleen pystyssä aivan Tampereen rautatieaseman ja Nokia Arenan vieressä. Moovy-pysäköintisovellus on tuttuun tapaan vahvasti mukana Fan Zonella.

Fan Zone 2022
Fan Zone 2022 Jääkiekon MM-kisoissa

Moovy-pysäköintipalvelu toimii 2023 Jääkiekon MM-kisojen virallisena yhteistyökumppanina.

Miesten 2023 Jääkiekon MM-kisat pelataan 12.–28. toukokuuta Suomessa Tampereella ja Latviassa Riiassa. Kaikki Suomen ottelut, välierät ja mitaliottelut pelataan Tampereella Nokia Arenalla.

Viime vuonna yli 100 000 MM-lätkäintoilijaa kävi kisojen virallisella Fan Zonella ja kyselyn perusteella 94 prosentilla heistä oli alueella hauskaa. Fan Zone on paikoillaan tänäkin vuonna, ja Moovy on mukana menossa.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Moovyn hittituotteet MM-tatskat ja -karkit taas tarjolla

Fan Zone sijaitsee Tampereella Finnpark Aseman kansi -pysäköintialueella aivan Tampereen rautatieaseman vieressä P-Aseman pysäköintitalon katolla. Tampereen rautatieaseman ykkösraiteelta pääsee nousemaan suoraan Fan Zonelle. Katuosoite on Rautatienkatu 27.

Viime vuonna menestykseksi osoittautuneet MM-kisatatuoinnit ja -karkit ovat tarjolla Moovyn toimipisteellä, ja Fan Zonella riittää taatusti muutenkin tekemistä.

2022 Jääkiekon MM-kisat

Fan Zone on kisojen aikana auki päivittäin lukuun ottamatta kisojen välipäiviä 24.5. ja 26.5. Aukioloajat ovat kahden ottelun päivinä kello 14–01 ja kolmen ottelun päivinä kello 11-01. Fan Zone muuttuu joka päivä kello 20 alle 18-vuotiailta kielletyksi alueeksi. Alkoholin myynti päättyy kello 24.

Alueelle on vapaa pääsy. Kisateltassa on iso screeni, josta näkee kaikki Tampereen ottelut. Riian ottelut ovat myös katsottavissa. Teltassa on A-oikeudet, ruokatarjoilu ja jääkiekon ohella monenlaista viihdettä live-musiikista kiekkolegendojen haastatteluihin.

2023 Jääkiekon MM-kisojen virallisia pää- ja yhteistyökumppaneita esiintyy alueella omilla toimipisteillään, ja perheteltassa on ohjelmaa lapsille ja nuorille.

2023 Jääkiekon MM-kisojen virallisille sivuille pääset tästä.

Katso 2023 Jääkiekon MM-kisojen ohjelma ja Suomen ottelut!

Tästä pääset MM-kisojen lipunmyyntisivuille

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Fan Zone 2022
2022 Jääkiekon MM-kisat

Katso videolta tunnelmia viime vuoden MM-kisojen Fan Zonelta!

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link