/ VR-Moovy-yhteistyö laajeni Hämeenlinnaan – ota alennus haltuun!

VR-Moovy-yhteistyö laajeni Hämeenlinnaan – ota alennus haltuun!

Moovy-pysäköintisovellusta käyttävät liityntäpysäköijät saavat nykyään 25 prosentin alennuksen, kun he pysäköivät Hämeenlinnassa Pöölin pysäköintihallissa junalla matkustaessaan. VR ja Finnpark aloittivat yhteistyönsä aiemmin Tampereella, jossa junamatkustajille on myös tarjolla alennusta pysäköinnistä.

Moovy on Suomessa kehitetty ja ylläpidettävä pysäköintipalvelu, joka sopii autoilijoille sekä hallipysäköintiin että kadunvarsipysäköintiin.

Helsingin ja Tampereen puolivälin tienoilla sijaitseva Hämeenlinna on luonteva paikkakunta liityntäpysäköinnin kannalta, ja Finnpark oli jo pitkään etsinyt sopivaa ratkaisua Hämeenlinnan Pysäköinnin kanssa.

”Hämeenlinnan rautatieaseman vieressä sijaitseva, pari vuotta sitten avattu Pööli-pysäköintilaitos on jokseenkin täydellisellä paikalla ’pendelöintiä’ varten”, Finnparkin palvelupäällikkö Katja Tuomisto sanoo. ”Olemme erittäin tyytyväisiä, että löysimme yhdessä Hämeenlinnan Pysäköinnin kanssa ratkaisun heidän asiakkaidensa pysäköintitarpeeseen.”

25 prosentin alennus on käytettävissä Moovy-sovelluksen käyttäjille, ja sen saa junamatkan maksaessaan, ennen kuin pysäköinti on alkanut VR:n nettisivuilta tai VR:n Matkalla-sovelluksesta (Google Play tai App Store).

Moovy-käyttäjä voi jättää työ- tai muun matkansa ajaksi autonsa kaikessa rauhassa lämpimään ja turvalliseen pysäköintihalliin, jossa on myös mahdollista ladata sähköautoaan. Sähköautojen latausta (22kW) varten on kuusi autopaikkaa. Kaikki Pöölin parkkiruudut on varustettu hidaslatauspisteillä ja mahdollisuudella auton moottorin lämmitykseen erillisveloitusta vastaan.

Pöölissä (Vanainkatu 1, Hämeenlinna) on yhteensä 600 autopaikkaa. Lisäksi Pöölissä on käytössä 120 polkupyörän maksullinen pyöräparkki.

Moovy osana laajempaa matkaketjua

Finnpark ja VR aloittivat liityntäpysäköinnissä yhteistyön Tampereella kesällä 2022. Junalipun ostaja voi pysäköidä Moovy-pysäköintisovelluksella 20 prosentin alennuksella Finnpark Hämpissä Tampereen rautatieaseman yhteydessä.

Tuolloin Finnparkin palvelupäällikkö Mika Nyman kertoi, että VR on Moovylle mahdollisimman luonteva yhteistyökumppani yhtenä matkaketjun palveluntarjoajana. Finnparkin ja Moovyn pitkän tähtäimen suunnitelmissa toteutuu strategia, jossa pysäköinti nähdään osana huomattavan laajaa matka- ja palveluketjua. Lähtökohtana on aina asiakkaan luonteva tarve.

Finnparkin suunnitelmissa on lisätä kohteita, joissa VR:n liityntäpysäköinnin saa edullisesti.

Finnparkille on myönnetty Ekokompassi-ympäristösertifikaatti. Finnparkin tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Moovy-pysäköintisovellukselle oikeuden käyttää Avainlippua merkiksi suomalaisesta työstä. Moovy on täysin kotimainen palvelukokonaisuus, jota kehitetään suomalaisin asiantuntijaresurssein.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link