/ Vielä on tarjolla Liigaa legendaarisessa Hakametsän hallissa – käy kannustamassa ja pysäköi sujuvasti Moovylla!

Vielä on tarjolla Liigaa legendaarisessa Hakametsän hallissa – käy kannustamassa ja pysäköi sujuvasti Moovylla!

Jääkiekon kotimaisen Liigan tavallista alhaisemmat katsojaluvut ovat monella paikkakunnalla puhuttaneet lätkäfaneja. Tampereella Tapparan ja Ilveksen katsojakeskimäärät ovat olleet Liigan parhaasta päästä, mutta katsomoissa on toki yhä tilaa.

Hakametsän halli. Kuva: Visit Tampere / Laura Vanzo

Lisäpotkua paikan päällä kannustamiseen tamperelaisille kiekkoihmisille tuo se, että 2020-2021 on viimeinen perinteisessä Hakametsän hallissa pelattava kokonainen kausi. Ensi kaudella Tampereella siirrytään pelaamaan uuteen UROS LIVE -areenaan. Nyt on siis vielä mahdollista aistia jääkiekkotunnelmaa Hakametsässä, jonka juuret ulottuvat vuoden 1965 MM-kisoihin asti.

Seuraava ottelu Hakametsässä on perjantai-iltana pelattava paikallispeli Ilves-Tappara.

Koronaviruksen osalta seurat ovat tehneet kaiken mahdollisen, jotta ottelutapahtuma on sekä turvallinen että toimiva katsomolohkoineen ja kulkureitteineen. Moovy-pysäköintisovellusta käyttämällä autoilevat katsojat voivat myös hoitaa saapumisen ja lähtemisen mahdollisimman hygieenisesti.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

 ”Ottelutapahtuman turvallisuus on mietitty ja toteutettu yhteistyössä viranomaisten kanssa, joten yleisö voi tulla katsomoon luottavaisin mielin. Edellytämme hallin sisällä yli 15-vuotiailta katsojilta kasvosuojusten käyttöä”, sanoo Ilveksen myyntipäällikkö Markus Kulmanen.

Tapparan myyntipäällikkö Jukka Lauttalammi jatkaa samoilla linjoilla.

”Olosuhteet on rakennettu Moovy-pysäköinnistä lähtien niin turvalliseksi kuin mahdollista.”

”Asiakaspalautteessa olemme jopa kuulleet, että Hakametsän hallissa käynti on koettu turvallisemmaksi kokemukseksi kuin kaupassa käynti, kun järjestelyt ovat niin viimeisen päälle”, Lauttalammi kertoo.

Moovylla pysäköinti hallilla on sujuvaa ja turvallista

Moovy-pysäköintisovellus on toiminut jo viime kaudesta lähtien Tampereen perinteisen Hakametsän jäähallin pysäköintialueella. Moovyn myötä 500-paikkaiselle ulkopysäköintialueelle voi ajaa vapaasti sisään ja ottelun jälkeen ulos ilman eri toimenpiteitä. Moovyn käyttö nopeuttaa näin koko jäähallin pysäköintiprosessia.

Korona-aikana Moovy-pysäköintisovellusta käyttämällä välttää myös turhat kosketukset ja muut lähikontaktit kokonaan. Ajat vain autolla sisään ja ulos.

Ottelun aikainen pysäköinti maksaa 5 euroa + 0,49 €. Maksullinen pysäköinti alkaa kaksi tuntia ennen ottelun alkua. Muulloin alueen käyttö on ilmaista.

Lippuluukulta voi ottelujen aikana yhä hankkia perinteisen pysäköintilipukkeen.

Hakametsän jäähallissa on hygienia kaikin puolin kunniassaan

Hakametsän jäähallin Liiga-otteluissa ovat voimassa kaikki viranomaismääräykset koronaepidemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Hakametsän järjestelyt ovat Tampereen kaupungin tartuntatautivastuulääkärin tarkistamat ja hyväksymät. Näin varmistetaan turvallinen ottelutapahtuma ja helpotetaan mahdollisissa altistumistapauksissa osallistuneiden jäljittäminen.

Hallista on saatavilla käsidesiä, ja kasvomaskien käyttämistä suositellaan vahvasti. Kaikki hygieniaa koskevat tiedot voit lukea Tapparan  ja Ilveksen nettisivuilta.

Kuva: Visit Tampere / Laura Vanzo

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

 

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.