/ Uusi Tammelan stadion: Futisparkki on autoilijan valinta Ilveksen otteluissa

Uusi Tammelan stadion: Futisparkki on autoilijan valinta Ilveksen otteluissa

Ilves Football ja Finnpark ovat aloittaneet yhteistyökumppanuuden, jonka tuloksena futisfanit voivat Ilveksen matseissa hyödyntää uutta Futisparkki-tuotetta. Moovy-sovellus on Ilves-fanille helpoin ratkaisu pysäköintiin.

Ilveksen jalkapalloedustusjoukkue on viime vuodet elänyt uudistusten aikaa. Miesten jääkiekkoliigassa Ilveksen joukkuetta hallinnoiva Ilves-Hockey oy ryhtyi viime vuonna pääomistajaksi miesten jalkapallon Ilveksen taustayhtiöön Ilves Edustus oy:hyn.

Ilves pääsee nyt pelaamaan Veikkausliigaa upouudella Tammelan stadionilla. Sen rakentamisessa käytettiin muun muassa ainutkertaista riippusiltaratkaisua, ja stadion voitti arkkitehtuuristaan Vuoden 2023 Teräsrakenne -palkinnon. Stadionin yhteydessä samassa rakennuksessa on monien palvelujen lisäksi myös asuntoja.

Tammelan stadion: Futisparkki tarjoaa ratkaisun pysäköintiin

Koska Tammelan alueella on niukasti ylimääräisiä parkkipaikkoja, peleihin omalla autolla tuleville katsojille on varattu pysäköintitilaa edulliseen hintaan lähistöllä olevista halleista.

Katsojalla tulee olla puhelimessaan ladattuna Moovy-sovellus, jonka Kaupasta löytyy sopimuspysäköintituote nimeltä Ilves Futisparkki. Futisparkilla saa edullisen tarjouksen koko kauden ajaksi kolmeen pysäköintihalliin.

Tarjous koskee halleja P-Hämppi, P-Tullintori ja P-Kauppi. Pysäköinnin hinta Futisparkilla on 2,20 € / tunti. Hinta on voimassa Ilveksen pelipäivinä alkaen kaksi tuntia ennen ottelun alkua ja loppuen tunti ottelun loppumisen jälkeen.

Kaupin pysäköintihalli on mukana siksi, että Ilveksen pelilipulla pääsee ilmaiseksi Tampereen joukkoliikenteeseen. Kaupista Tammelan stadionille matkustaa helposti Ratikalla.

Technopolis Asemakeskuksella on vielä oma erillinen Futisparkki-tuote, millä pysäköinti maksaa Ilveksen pelien aikaan 2 € / h.

Katso tästä, miten voit saapua Tammelan stadionille.

Parkista ei tarvitse maksaa koko kauden ajalta, vaan Futisparkin pysäköinnit veloitetaan vain käytön mukaan.

Futisparkki on käytössä heti Ilveksen ensimmäisestä pelistä 6.4. lähtien. Katso tästä kaikki Ilveksen ottelut!

Ilves ja Finnpark: samat intressit

Ilveksen lähtökohta pysäköintihaasteiden ratkaisemisessa oli yksinkertainen.

”Halusimme auttaa otteluun tulevia autoilijoita niin, että he löytävät mahdollisimman helposti pysäköintipaikan”, Ilveksen ja Ilves Stadionin myyntipäällikkö Lauri Lätti sanoo. ”Finnparkin useat hallit tarjosivat tähän ratkaisun.”

Lätin mukaan Ilves haluaa olla moderni toimija, mitä tulee kaupungissa liikkumiseen, oli sitten kyse pysäköintiratkaisuista tai yhteistyöstä julkisen liikenteen kanssa.

”Futisparkki oli meille helppo ja mieluisa ratkaisu”, Lätti sanoo. ”Nyt saapuminen stadionille on helppoa.”

Yhteistyö Ilveksen ja Finnparkin kesken on Lätin mukaan sujunut ylipäätään hyvin.

”Hyvä henki ja erinomainen keskusteluyhteys löytyivät heti”, Lätti kertoo. ”Intressit ovat samat.”

Tammelan stadion kunnioittaa perinteitä ja edustaa uusinta uutta

Tammelan uutuuttaan kiiltelevän jalkapallostadionin katsojakapasiteetti on 8 000 jalkapallo-otteluissa ja 15 000 konserteissa ja muissa tapahtumissa.

Stadion täyttää UEFAn neloskategorian kriteerit, mikä tarkoittaa sitä, että sillä voidaan pelata maaotteluita ja eurosarjojen lohkovaiheen otteluita.

Rakennusteknisten ratkaisujen lisäksi myös Tammelan stadionin sijainti on uniikki, aivan Tampereen ydinkeskustan yhteydessä. Alkuperäinen Tammelan pallokenttä aloitti vuonna 1931, samana vuonna kuin Ilves perustettiin.

Tästä pääset Tammelan stadionin sivuille.

Tästä pääset Ilveksen sivuille.

Lue myös:

Nurmi vihertää jo uudessa Tammelassa – Tältä näyttää nyt viittä vaille valmiissa Tampereen jalkapallopyhätössä (Tamperelainen 29.11.2023)

Historialliset kuvat: tässä on yksi Tammelan stadionin hulppeimmista piirteistä – ”Tämä on poikkeuksellista” (Aamulehti, tilaajille, 7.12.2023)

Tampereella kauan odotetun stadionin hinta nousi lopulta jopa 14 miljoonaa euroa – kävimme katsomassa miltä siellä näyttää rakentamisen loppuvaiheessa (Aamulehti, tilaajille, 5.12.2023)

Tammelan Stadion

Tammelankatu 25

33500 Tampere

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link