/ Uusi pysäköintihalli Helsingin Töölöön, Moovy mukana

Uusi pysäköintihalli Helsingin Töölöön, Moovy mukana

Helsingin Töölössä ei perinteisesti ole liikaa vapaita parkkipaikkoja näkynyt. Upouusi pysäköintihalli P-Töölö helpottaa nyt tilannetta. Modernin pysäköintipalvelu Moovyn myötä P-Töölön käyttäjät pääsevät heti alusta asti nauttimaan mahdollisimman helposta ja sujuvasta hallipysäköinnistä.

Moovy on vuoden 2018 keväällä julkaistu uusi digitaalinen pysäköintipalvelu, jonka myötä autoilija voi unohtaa vanhat liput ja laput ja olla urbaanin liikkumisen edelläkävijä. Moovy-sovelluksen ladanneet autoilijat voivat ajaa sisään ja ulos pysäköintihalleissa ja puomit nousevat rekisterikilven tunnistuksen perusteella automaattisesti. Pysäköintitapahtumat veloitetaan jälkikäteen sovellukseen lisätyltä maksukortilta.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta! 

”Moovy oli meille täydellinen valinta, koska se ei vaadi meiltä kassoja tai muita koneita eikä sido meiltä työvoimaa”, Töölönkadun Pysäköintilaitoksen toimitusjohtaja Juha Salomäki sanoo. ”Halusimme nimenomaan tällaisen joustavan ja vaivattoman järjestelmän, jossa kännykkäsovellusta käyttävät ihmiset voivat itse tehdä sopimuksen.”

Finnpark on omalta osaltaan tyytyväinen uuteen halliin, joka on Helsingissä jo toinen Moovy-kohde.

”P-Töölö on valoisa ja tilava halli, johon yhtä hyvin alueen asukkaiden kuin muualta tulevien on helppo ajaa. Tässä hallissa pysäköivän asiakkaan on miellyttävä asioida, eikä vähiten Moovy-palvelun takia”, projekti-insinööri Katja Tuomisto Finnparkilta sanoo.

P-Töölön erityispiirteenä Tuomisto mainitsee 1. kerroksen ”Löydä autosi” -opastuspalvelun.

Minkälainen on uusi pysäköintihalli Helsingin Töölössä

P-Töölö sijaitsee kaupunginosan ytimessä osoitteessa Töölönkatu 23-25, Mannerheimintien, Kivelänkadun, Töölönkadun ja Dunckerinkadun rajaamalla alueella. Tarkemman karttasijainnin, autoilijoiden sisään- ja ulosajon sekä jalankulkijoiden sisäänkäynnit näet täältä.

P-Töölö tarjoaa lämpimiä, valvottuja ja ekologisia autopaikkoja paraatipaikalla Helsingissä.Hallissa on noin 800 autopaikkaa, joista 270 on tarkoitettu lyhytaikaiseen tuntipysäköintiin. Sähköautoja varten on latauspisteitä.

Pysäköintiruudut ovat noin kaksi ja puoli metriä leveitä ja ajoväylät noin seitsemän metriä leveitä. P-Töölö on valoisa turvallisuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi. Halli pestään ja huolletaan säännöllisesti.

Ekologisuutta edistetään seuraavilla toimenpiteillä:

  • Kun pysäköintipaikan etsiskely kadunvarsilta vähenee, pakokaasupäästöt vähenevät ja ilmanlaatu Töölössä paranee.
  • Talviset kylmäkäynnistykset vähenevät.
  • Hallissa käytettävä ulkoilma puhdistetaan ja myös poistoilma puhdistetaan ennen ulosohjausta.
  • Ilmanvaihdosta kerättävä lämpö palautetaan uudelleen lämmityskäyttöön.

Sopimuspysäköinti P-Töölössä toimii rekisterinumeron tunnistuksen perusteella. Vielä alussa sopimuspysäköintiä ei hallinnoida Moovy-palvelulla.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta! 

Lisätietoja:

Juha Salomäki.juha.salomaki@ptoolo.fi, 050 337 6459, Töölönkadun Pysäköintilaitos Oy.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.