/ Tsekkaa Tampereen parhaat brunssipaikat – tässä kahdeksan vinkkiä

Tsekkaa Tampereen parhaat brunssipaikat – tässä kahdeksan vinkkiä

Kaipaatko pientä hemmottelua arjen keskelle? Tampereella on tarjolla useita brunssipaikkoja, jotka tarjoavat nautintoa niin silmälle kuin makuhermoillekin. Kokosimme tähän kahdeksan ravintolaa, jossa tarjotaan myös brunssia.

Jos liikut autolla, niin tiesithän, että pysäköintisovellus Moovyn avulla voit parkkeerata niin pysäköintihalleissa kuin kadun varressakin. Ota Moovy käyttöön, niin pysäköinti sujuu helposti ja sinä saat keskittyä olennaiseen eli herkutteluun ja hyvään seuraan. Kaupungissa liikkumisen ja elämästä nauttimisen tulee olla helppoa ja joutuisaa, olit sitten liikkeellä jalan, polkupyörällä, julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla.

  1. Muusa. Satakunnankadulla, Olympia-korttelissa sijaitsevassa Muusassa yhdistyvät Välimeren, Lähi-idän ja pohjoisafrikkalaisen keittiön maut sekä paikalliset raaka-aineet. Sunnuntaibrunssin tarjonta on kattava läpileikkaus ravintolan makumaailmaan, olipa kyseessä sitten vegaaninen, gluteeniton tai sekaruokavalio. Tarjolle tuodaan koko brunssin ajan myös uusia eri makuisia smoothieita. Toisinaan järjestetään myös teemallisia ja ohjelmallisia erikoisbrunsseja.
  2. Malabadi. Turkkilaisravintola Malabadin laaja buffet-pöytä notkuu perinteisen turkkilaisen keittiön antimia, kuten liha- ja kasvisruokia Tammelan Puistokadulla Tammelassa ja Lindforsinkadulla Hervannassa. Salaattipöydästä löytyy muun muassa erilaisia itämaisia papusalaatteja, juustosalaatteja, viininlehtikääryleitä ja tsatsikia. Jälkiruokapöytä on Tampereen brunssien laajimpia ja tietysti tarjolla on myös baklavaa muista makeita herkkuja.
  3. Suomalainen Klubi. Ravintola on avoinna myös ei-jäsenille lounasaikaan sekä lauantaisin brunssilla. Brunssin kattaus vaihtelee, mutta tarjolla on aina laaja salaattivalikoima, lämpimiä ruokia kuten munakasta, kaloja, tuoreita ja pikkelöityjä vihanneksia, Ahlmanin jogurttia, mysliä, lähijuustoja, herkullinen leipävalikoima, itse tehtyjä hilloja sekä valtava valikoima jälkiruokia. Tarjolla on myös nautintoa korville live-musiikin muodossa.
  4. Pikkubistro Kattila. Hallituskadulla sijaitseva Kattila tarjoaa puolestaan brunneria, brunssin ja dinnerin pöytiin tarjoiltavaa yhdistelmää värikkäässä miljöössä. Kolmen ruokalajin brunner-menu vaihtuu muutaman viikon välein. Vegaanisen brunnerin saa etukäteistilauksella.
  5. Ravintola Poro. Koskikeskuksessa sijaitsevassa after ski –tyylisessä Porossa on tarjolla laaja valikoima suolaista ja makeaa sekä kylmää ja lämmintä syötävää. Lämpimän sään aikaan brunssin voi nauttia terassilla, josta on kauniit näkymät Tammerkoskelle.
  6. Ravintola Henriks. Henriksissä, Satamakadulla, vanha kohtaa uuden. Uudet trendit yhdistyvät saumattomasti klassiseen miljööhön. Samaa pätee myös ruoka-annoksiin. Brunssi sisältää herkullisen alkuruokapöydän, sekä pää- että jälkiruoan pöytiin tarjoiltuna. Pääruokavaihtoehtoja on kaksi.
  7. Pella´s Café. Pella´s tarjoilee sunnuntaibrunssia aivan Hämeenkadun varrella, suurten ikkunoiden takana. Brunssi koostuu mm. tuoreista leivistä ja muista leivonnaisista, juustovalikoimasta, jogurtista ja itsetehdystä myslistä, lämpimistä herkuista sekä makeista suupaloista. Pella’sin erikoisuus on ehdottomasti huikea gluteeniton tarjonta: brunssipöydässä tarjolla on mm. gluteenittomia karjalanpiirakoita ja kaikki kakut ovat gluteenittomia.
  8. Fazer Café. Fazerilla, Hämeenkadun varrella, tarjoillaan brunssilla perinteisten herkkujen lisksi myös kansainvälisiä makuja, kuten espanjalaista perunamunakasta ja katkarapu-skagenia. Brunssiherkkujen lisäksi voi nauttia myös kauniista koskimaisemasta sekä selkeälinjaisesta ja skandinaavisesta sisustuksesta.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi huoli vähemmän!

 

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.