/ Tiedekeskus katsoo tulevaisuuteen – valitsi Moovyn

Tiedekeskus katsoo tulevaisuuteen – valitsi Moovyn

Tiedekeskus Hermia Tampereen Hervannassa on paikka, jossa muun muassa aikoinaan mullistava Nokia Communicator -bisnespuhelin on kehitetty. Hermia on kehityksen etunenässä myös pysäköinnissä, koska alueella on käytössä niinikään Tampereella kehitetty mullistava pysäköintisovellus Moovy.

Hermian alueella on toimistopinta-alaa noin 120 000 neliömetriä, ja siellä toimii yli 160 yritystä ja organisaatiota. Työpaikkapysäköinnin tarpeet ovat sitä myöten mittavat. Vieressä sijaitsee Tampereen teknillinen yliopisto.

Moovy otettiin viime kesänä käyttöön Hermian alueella kahdessa Business Park -kohteessa.

”Olemme olleet tyytyväisiä Moovy-palveluun, mitään kielteistä en ole tähän mennessä kuullut”, sanoo alueen kiinteistöpäällikkö Jussi Loppinen Cobbleyard Real Estate -yrityksestä.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta! 

Työpaikkapysäköinti voi viedä työnantajayrityksiltä tai kiinteistöistä vastaavilta tahoilta paljon voimavaroja. Moovy vapauttaa vaihtuvien työntekijöiden ja parkkipaikkojen ruljanssista, kun jokainen pysäköijä tekee sopimuksen henkilökohtaisesti Moovy-asiakaspalvelun kautta ja laskutus pyörii sen jälkeen Moovy-palvelussa.

”Näissäkin kohteissa on noin 1 500 parkkipaikkaa, joihin tulee jatkuvasti muutoksia. Kun saimme siirrettyä ne Moovyyn, vapautimme omia resurssejamme muihin töihin samalla, kun asiakaskokemus pysäköinnissä paranee”, Loppinen toteaa.

Pysäköintioikeus alueella maksaa 5 euroa kuukaudessa. Sen jälkeen veloitus tapahtuu käyttöpohjaisesti, eli hinta määräytyy sen perusteella, kuinka monta tuntia alueella pysäköi. Hinta on 20 tai 30 senttiä tunnissa riippuen siitä, pysäköikö pihalla vai parkkihallissa.

Kuluttajalle Moovyn käyttö on helppoa. Paikan voi valita vapaasti, ja sen jälkeen pysäköinti pyyhkäistään käyntiin älypuhelimen Moovy-sovelluksesta ja pois päältä pysäköinnin loppuessa.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta! 

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.