/ Teetkö työmatkasi Tampereen seudulla? Vastaa kyselyyn ja voita ravintolalahjakortti

Teetkö työmatkasi Tampereen seudulla? Vastaa kyselyyn ja voita ravintolalahjakortti

Finnpark selvittää Tampereen alueella erilaisten liityntäpysäköinnin (Park & Ride) vaihtoehtojen kiinnostavuutta. Perimmäisenä tavoitteena on hiilidioksidipäästöjen vähentäminen ja ympäristöystävällisempi kaupunkiliikenne.

Digitaalisen Moovy-pysäköintipalvelun kehittäjä ja ylläpitäjä Finnpark oy edistää omassa toiminnassaan helppoja ympäristöystävällisen liikkumisen ja toiminnan muotoja kehittämällä uusia tuoteideoita ja testaamalla erilaisia vaihtoehtoja.

Finnpark ja Moovy tekevät kyselyn, jossa selvitetään Tampereen alueen työmatkailijoiden liikennekäyttäytymistä sekä työssäkäyvien kiinnostusta liityntäpysäköintiin. Tavoitteena on sujuva kaupunkiliikenne niin, että työmatkailijat hyödyntäisivät kauempana keskustasta olevia liityntäpysäköintipaikkoja ja jatkaisivat julkisilla liikennevälineillä tai esimerkiksi kävellen tai pyöräillen ydinkeskustaan.

Kyselyllä kartoitetaan, kuinka haluttavaa tällainen liityntäpysäköinti voisi olla. Millaisia motivaatioita työmatka-autoilijoilla on eri liikkumismuotojen käyttämiseen ja millaisilla ehdoilla? Vaikuttavatko matkakustannusten väheneminen, saasteiden väheneminen ja vihreät arvot, ruuhkassa istumisen välttäminen vai muut tekijät?

Finnparkin tavoitteena on kehittää omaa toimintaansa niin, että yritys voi tarvittaessa tarjota liityntäpysäköintiin sopivia joustavia digitaalisia palveluita, joita voi toteuttaa nopeasti.

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kaksi 50 euron arvoista ravintolalahjakorttia.

Tästä pääset kyselyyn!

Finnparkille on myönnetty Ekokompassi-ympäristösertifikaatti. Finnparkin tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Moovy-pysäköintisovellukselle oikeuden käyttää Avainlippua merkiksi suomalaisesta työstä. Moovy on täysin kotimainen palvelukokonaisuus, jota kehitetään suomalaisin asiantuntijaresurssein.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link