/ Taysin alueen pysäköinti tarjoaa halpoja vaihtoehtoja – katso kartta

Taysin alueen pysäköinti tarjoaa halpoja vaihtoehtoja – katso kartta

Finnparkilla on Tampereen yliopistollisen sairaalan Taysin alueen pysäköinnissä tarjolla vierailijoille ja muille kävijöille useita eri vaihtoehtoja.

Finnpark Kauppi
Finnpark Kauppi

Taysin alueen pysäköinti sai uuden vaihtoehdon, kun Kaupin puistokorttelissa avattiin parisen vuotta sitten Finnpark Kauppi. Se sopii sijainniltaan palvelemaan yhtä hyvin Taysin kävijöitä, paikallisia Kaupin asukkaita tai alueen lukuisten liikuntapalvelujen käyttäjiä.

Finnpark Kaupin 421 pysäköintiruudun parkkihalli sijaitsee aivan sairaalan, Kauppi Sports Centerin, Kaupin urheilupuiston ja muiden alueen palvelujen läheisyydessä.

Pysäköinti Finnpark Kaupissa tapahtuu ensisijaisesti Moovy-pysäköintisovelluksella. Halutessaan voi maksaa myös pankki- tai luottokortilla.

Finnpark Kauppi sijaitsee osoitteessa Kuntokatu 9, 33520 Tampere. Se on auki läpi vuorokauden 24/7. Viiden kerroksen lisäksi pysäköintilaitoksessa on vielä kattotaso. Ajoneuvokorkeuden maksimi on 2,2 metriä.

Finnpark Kaupissa on sähköauton omistajille 20 hidasta ja 2 nopeata latauspistettä.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Halpa Arvonparkki

Tampereen yliopistollisen sairaalan Taysin lähellä on avoinna myös edullinen pysäköintialue Arvonparkki.

Arvonparkki tarjoaa Taysin alueen halvimman tuntihinnan pysäköinnille. Pysäköinnin hinta 1,50 € / h pätee läpi vuorokauden ja vuoden 24/7.

Kaikkiaan 45 parkkipaikkaa sisältävä Arvonparkin alue Taysissa sijaitsee lääketieteen laitoksen vieressä ja vajaan kilometrin päässä keskussairaalan pääsisäänkäynnistä. Aivan Arvonparkin vieressä sijaitsee Tampereen yliopiston Kaupin kampus.

Puomiton ulkopysäköintialue löytyy Arvo Ylpön kadun eteläpäästä, läheltä liikenneympyrää, jossa kohtaavat Arvo Ylpön katu, Lääkärintie, Lääkärinkatu ja Lääkärikallionkatu.

Maksutapana Arvonparkissa toimii ainoastaan Moovy-pysäköintisovellus.

Taysin alueen pysäköinti
Taysin alueen pysäköinti

Taysin alueen pysäköinti: muut Moovy-kohteet

Lääkärinkatu (Lääkärinkatu 2)

Lääkärinkadunparkki sijaitsee Tampereella Taysin läheisyydessä Inionin rakennuksen pihalla. Pysäköinnin voi maksaa Moovy-sovelluksella.

Lääkärinkadulla on sama halpa tuntihinnoittelu kuin Arvonparkissa. Lääkärinkadulla on usein vapaata pysäköintitilaa, joten jos alue ei ole tuttu, sitä kannattaa kokeilla.

P-Tenniskatu (Tenniskatu)

P-Tenniskatu sijaitsee Tampereen yliopiston sairaalan (Tays) alueella Inionin rakennuksen takana. P-Tenniskatu on 279 paikan ulkopysäköintialue sopimuspysäköintikäyttöön. Voit tilata sopimuspysäköintipaikan helposti suoraan Moovy-sovelluksesta.

Sopimushinta yhden kuukauden pysäköinnistä P-Tenniskadulla on vain 34 euroa.

Lue lisää sopimuspysäköinnistä Moovylla täältä.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Finnparkille on myönnetty Ekokompassi-ympäristösertifikaatti. Finnparkin tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Moovy-pysäköintisovellukselle oikeuden käyttää Avainlippuamerkiksi suomalaisesta työstä. Moovy on täysin kotimainen palvelukokonaisuus, jota kehitetään suomalaisin asiantuntijaresurssein.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link