/ Tampereen Kaupin stadion ja Itä-Länsi 2022! Moovylla pysäköinti sakkovapaasti ja halvalla Finnpark Kaupissa

Tampereen Kaupin stadion ja Itä-Länsi 2022! Moovylla pysäköinti sakkovapaasti ja halvalla Finnpark Kaupissa

Pesäpallon Itä–Länsi on Suomen suurin ja suosituin tähdistöottelutapahtuma. Vuoden 2022 Itä-Länsi pelataan Tampereella Kaupin uutuuttaan kiiltelevällä pesäpallostadionilla lauantaina ja sunnuntaina 9.-10.-7. Pysäköinti sujuu Moovy-sovelluksella sujuvasti ja halvalla – vain euron tunti – Finnpark Kauppi -parkkihallissa.

Idän ja Lännen joukkueet mittaavat paremmuuttaan yhden viikonlopun aikana neljässä huippuottelussa: miehissä, naisissa, B-pojissa ja B-tytöissä. Koko viikonlopun tarkan aikataulun näet täällä.

Varsinaista tähdistöviikonloppua edeltää perjantaina klo 18 Superpesiksen ottelu Manse – Sotkamon Jymy.

”Olemme ylpeitä siitä, että pääsemme järjestämään Suomessa ja jopa maailmanlaajuisesti upean perinteistä urheilutapahtumaa”, sanoo Mansen lukkari ja seuran puuhamies Juha Puhtimäki. Paikalle odotetaan viikonlopun aikana jopa kymmentä tuhatta ihmistä.

Myös seuran myyntityössä vahvasti mukana oleva Puhtimäki on ollut erittäin tyytyväinen Moovyn rooliin Manse PP:n yhtenä pääkumppanina.

”Yhteistyö on mielestämme sujunut todella hyvin kummankin osapuolen hyödyksi”, Puhtimäki kertoo. ”Moovyn logo on kerännyt huomiota ja saanut kehuja, ja sehän yhteistyön idea sponsorin näkökulmasta on.”

Tänä vuonna Finnpark ja Moovy ovat satsanneet aiempaa enemmän yhteistyöhön paikallisen kumppaninsa kanssa.

”Se taas omalta osaltaan mahdollistaa meidän työmme, joten pyrimme tietenkin palvelemaan kumppaneitamme mahdollisimman hyvin. Lopputulos on toiminut, eli pesäpallo ja Manse kiinnostavat ihmisiä”, Puhtimäki kehuu.

Finnpark Kaupissa Happy Weekend – tarjous: pysäköinti euron tunti

Pysäköintipaikat Tampereen Kaupin alueella ovat viime vuosina puhuttaneet mediassa asti. Yli 400 pysäköintiruudun parkkihalli Finnpark Kauppi tarjoaa selkeän ratkaisun alueelle autolla saapuville pesisfaneille: se sijaitsee aivan Kauppi Sports Centerin, Kaupin urheilupuiston ja muiden alueen palvelujen läheisyydessä. Finnpark Kauppi sopii sijainniltaan mainiosti palvelemaan yhtä hyvin liikuntapalvelujen käyttäjiä kuin paikallisia asukkaita tai Litukan siirtolapuutarhan viljelijöitä.

Viikonloppuisin – myös Itä-Länsi-viikonloppuna – Kauppiin tulevien autoilijoiden iloksi P-Kaupissa on Moovy-käyttäjille Happy Weekend -tarjous: perjantaista klo 16 sunnuntaihin klo 22 pysäköinti maksaa vain 1 € / tunti!

Pysäköinti Finnpark Kaupissa tapahtuu ensisijaisesti Moovy-pysäköintisovelluksella. Pysäköinti käynnistyy ja päättyy automaattisesti rekisterikilven kameratunnistuksen avulla: autoilijan ei tarvitse muuta kuin ajaa sisään, pysäköidä ja ajaa myöhemmin ulos. Pysäköinti veloitetaan maksukortilta jälkikäteen seuraavan kuun alussa.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Finnpark Kauppi sijaitsee osoitteessa Kuntokatu 9, 33520 Tampere. Se on auki läpi vuorokauden 24/7-periaatteella. Viiden kerroksen lisäksi pysäköintilaitoksessa on vielä kattotaso. Pysäköintiruutuja on yhteensä 421 kappaletta. Ajoneuvokorkeuden maksimi on 2,2 metriä.

Finnpark Kaupissa on sähköauton omistajille 20 hidasta ja 2 nopeata latauspistettä.

Finnpark Kauppi, pysäköintihinnat (ks. edellä myös Happy Weekend -tarjous)

Klo 8-222,00 € / h
Klo 22-80,50 € / h
Vuorokausi15,00 €

Finnpark Kaupissa mahdollisuus myös sopimuspysäköintiin

Yksityishenkilö voi vuokrata sopimuspysäköintipaikan Moovy-sovelluksen Kauppa-osiosta. Sopimuspysäköinti veloitetaan Moovy-sovellukseen liitetyltä maksukortilta.

Yritykset voivat vuokrata sopimuspysäköintipaikat myös Moovy-yritystilistä. Yritystilin kautta vuokrattujen paikkojen maksut laskutetaan yritykseltä.

Sopimuspaikan hinta on 100 € / kk sis. alv 24 %.

Lue lisää Finnpark Kaupista.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link