/ Tammerkosken sillalla: mikä on paras festarijuoma ja muut parhaat vinkit

Tammerkosken sillalla: mikä on paras festarijuoma ja muut parhaat vinkit

Tammerkosken sillalla –festivaali kerää jälleen tuhansia ihmisiä Tampereen keskustaan nauttimaan kesästä ja musiikista. Tapahtuma kestää keskiviikosta lauantaihin.

Ilmainen päiväohjelma tarjoaa kuultavaa vanhemmalle festivaaliväelle ja lapsille. Illalla tiedossa on kattaus suomalaisia huippuartisteja: muun muassa Laura Voutilainen, Egotrippi, Yö, Suvi Teräsniska, Jenni Vartiainen, Elias Kaskinen & Päivän Sankarit ja Elastinen.

Helposti autolla Tampereen keskustaan? Moovyn avulla se onnistuu

Muistathan, että uuden Moovy-pysäköintipalvelun avulla pääset kaupungin keskustan pysäköintihalleihin juuri niin sujuvasti kuin modernissa kaupunkielämässä kuuluukin. Festivaalin kannalta läheisimmät hallit ovat P-Hämppi ja P-Frenckell.

Lue tästä lisää mullistavasta Moovy-palvelusta!

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta! 

Parhaat festarivinkit: mitä kannattaa muistaa?

Kysyimme tilaisuuden järjestäjiin kuuluvalta Nelonen Media Liven tuottaja Jonna Myllykankaalta parhaita vinkkejä ja festivaalikokemuksia.

Mikä on parasta suomalaisessa festivaalikansassa?

Ihmisten hyväntuulisuus tapahtumissa ja rento meininki festarikansan kesken.

Paras neuvo ihmiselle, jotka ovat saapumassa Tammerkosken sillalla -tapahtumaan?

Tulkaa ajoissa, niin ei jää suosikkiartistin ensimmäiset biisit kuulematta! Porteilla on usein ruuhkaa juuri ennen keikan alkua, kun kaikki ovat tulossa samaan aikaan tapahtuma-alueelle. Alueella on karaokea ennen esityksiä ja virvokkeita myynnissä, joten aika ei varmasti käy pitkäksi 🙂

Ketä Tammerkosken sillalla -artistia henkilökohtaisesti fanitat eniten?

Kaikkia artisteja aion katsoa, mutta pisimpään yleisön joukosta minut löytää varmaankin Jenni Vartiaisen tai Elias Kaskisen & Päivän Sankareiden keikoilta.

Mikä on henkilökohtaisesti oma kaikkien aikojen paras festivaalikokemuksesi?

Niitä on niin monia heti siitä lähtien kun on teini-iässä alkanut festareita kiertämään, että vaikea valita vain yhtä… Festareiden yleinen fiilis on useimmiten ihan huikea ja yksi suurimmista syistä miksi lähdin tekemään alasta ammattia itselleni. Musiikki, hyvät kaverit ja ilmapiiri tekevät festarikokemuksesta täydellisen.

Musiikki on festivaaleilla tärkeintä, mutta mikä muu on nykyään palautteen perusteella vieraille kaikkein merkittävintä? Ruoka, juoma, lyhyet jonot, toimiva netti, oheistuotteet…?

Toimivat järjestelyt: vaikka olisi hiukan jonoa, on tärkeää että jono toimii ja se liikkuu kuitenkin nopeasti. Nykyään myös asiakkaat kiinnittävät entistä enemmän huomiota turvallisuusseikkoihin, ja on tärkeää että kaikki on suunniteltu ensisijaisesti asiakkaiden turvallisuutta ajatellen.

Kun saavut festivaaleille, mitä kannattaa etukäteen miettiä?

Mukaan kannattaa ottaa positiivinen mieli ja tsekata tapahtuman nettisivut jo etukäteen läpi. Festivaalin nettisivuille on kerätty kaikki oleellinen tieto, joka kannattaa ottaa huomioon festareille lähtiessä.

Rakkaus on lumivalkoinen. Kuinka monta uutta rakkaussuhdetta syntyy näillä festivaaleilla?

Toivottavasti monta! Parasta on kuulla, kun joku pariskunta kertoo omaa tarinaansa ensitapaamisestaan festareilla. Tammerkosken Sillalla ja festarit ovat otollinen paikka löytää kumppani ja on kuultu myös tarinoita, miten Sillalla on käynnistänyt ihania rakkaustarinoita 🙂

Jos jätät auton parkkiin, mikä on oiva kesäjuoma Tammerkosken sillalla?

Jos auto jää aamun asti parkkiin, niin kesäinen ja suomalaisten suosima festarilonkero toimii kuin nenä päähän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.