/ Sopimuspysäköinti siirtyi Moovyyn: joustavampi veloitus

Sopimuspysäköinti siirtyi Moovyyn: joustavampi veloitus

Finnparkin 24/7-sopimuspysäköinti on siirtynyt Moovy-palveluun. Moovyn sopimuspysäköinti on tällä hetkellä mahdollista maksaa korttiveloituksella. Vanhan mallin mukaista kortteihin tai etäluettaviin tunnisteisiin perustuvaa sopimuspysäköintiä ei enää ole myynnissä yksityishenkilöille.

Moovyn myötä maksukortilta veloitettava, vuorokauden ympäri 24/7 toimiva sopimuspysäköinti voidaan aktivoida missä kohtaa kuukautta tahansa, niin että maksu alkaa juuri siltä päivältä. Vanha jäykempi järjestelmä pohjautui kalenterikuukausiin. Sopimuspysäköinti on aina voimassa toistaiseksi kunnes tilaus irtisanotaan asiakaspalveluun.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta! 

Uudistus ei vaikuta hinnoitteluun. Moovyn sopimuspysäköintiä voi käyttää niissä pysäköintihalleissa, joissa Moovy toimii ja joissa on paikan tarjoajan määrittelemä sopimuspysäköintituote. (Jutun lopusta voit katsoa tämän hetken tilanteen).

Jos sinulla on sopimuspysäköintipaikka Finnparkin kohteissa, kannattaa sopimus siirtää  Moovyyn marraskuun alusta lähtien. Irtisano nykyinen sopimuksesi asiakaspalvelu@finnpark.fi-sähköpostinkautta. Huomaa, että sinun täytyy samalla ilmoittaa, että otat sopimuksen Moovyn kautta.

Tämän jälkeen voit itse aktivoida Moovyn sopimuksen älypuhelimen Moovy-sovelluksesta kohdasta: tilaukset. Kun sopimus on Moovyssa, vaarana ei enää ole tuplaveloitus sopimushalliin ajettaessa. Apua on aina saatavissa Moovyn asiakaspalvelusta asiakaspalvelu@moovy.fi

Moovyn sopimuspysäköintihallit Tampereella:

  • P-Frenckell
  • P-Hämppi
  • P-Asema
  • P-Näsinkulma
  • P-Plevna
  • P-Hämeenpuisto
  • P-Tullintori
  • P-Tampere-talo

Lue tästä lisää mullistavasta Moovy-palvelusta!

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta! 

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.