/ Ruuhkavuodet rassaavat? Moovyn avulla ainakin parkkistressi katoaa

Ruuhkavuodet rassaavat? Moovyn avulla ainakin parkkistressi katoaa

Onko elämäsi kiireistä ja suhaatko autolla paikasta toiseen kellon kirittämänä? Oletko myöhästynyt palaverista tai tapaamisesta, koska parkkipaikan etsiminen on vienyt ennakoitua enemmän aikaa?

Uusi parkkisovellus Moovy helpottaa elämääsi ja arkeasi monella tapaa. Käyttämällä Moovya voit parkkeerata parkkihallissa ilman lippulappuja ja välttyä tuhlaamasta kallista aikaasi maksuautomaatilla jonotteluun. Sovellus tunnistaa rekisterinumerosi ja puomit aukeavat automaattisesti mennen tullen. Jos taloudessasi on useampi auto, niin ei huolta, Moovyyn voit tallentaa useamman rekisteritunnuksen ja homma toimii, vaikka auto vaihtuu.

Finnparkin pysäköintihalleissa olet säältä suojassa: tapaamiseen ei tarvitse saapua räntäsateen piiskaamana. Voit myös käyttää asioilla ollessasi hallien palveluita, kuten autopesua tai renkaan vaihtoa ja säästää aikaasi johonkin tärkeämpään.

Kadunvarsipysäköinnissä ei tarvitse stressata parkkisakoista eikä kuluttaa aikaa parkkimittarin paikallistamiseen. Pysäköit vaan auton ja laitat Moovyn pyörimään. Jos pysäköintiaikaa on tarve lisätä matkan varrella, se onnistuu helposti sovelluksen kautta.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi huoli vähemmän! 

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.