/ Ratinan kauppakeskus tuo yhdeksän täysin uutta ravintolakonseptia Tampereelle – mm. kaksi isoa kattoterassia

Ratinan kauppakeskus tuo yhdeksän täysin uutta ravintolakonseptia Tampereelle – mm. kaksi isoa kattoterassia

Ratinan uudessa kauppakeskuksessa ravintoloille on varattu tilaa noin 6 000 neliötä. Ravintolakokonaisuus sisältää tuttuja brändejä, mutta myös monta Tampereella täysin uutta ravintolakonseptia.

  1. Periscope sijoittuu 45 metrin korkeuteen kohoavaan Valo-Ratinan Periskooppiin. Ravintolaa isännöi pirkanmaalainen keittiömestari ja ravintoloitsija sekä Kotikokit-ohjelmastakin tuttu Arto Rastas. Monipuolisesti maailman makuja yhdistävä ravintola ei tarjoile fine dining –annoksia vaan luvassa on makumatkoja ympäri maailmaa rennolla otteella. Ravintolan 200-paikkainen kattoterassi tarjoilee 360 asteen näkymät ympäri kaupunkia.
  2. Salaattiasema liputtaa laadun, maun ja terveyden puolesta. Salaattiaseman valikoimiin kuuluvat salaatit, salaattirullat ja keitot. Valikoimaa löytyy myös erityisruokavaliota noudattavalle aina vegaanista gluteenittomaan.
  3. Hanko Sushi panostaa käsityöhön ja raaka-aineiden laatuun. Jokainen annos valmistetaan asiakkaille henkilökohtaisesti.
  4. Tortilla House tarjoaa tuoreista raaka-aineista paikan päällä tehtyjä burritoja, tacoja, quesadilloja ja salaattia katukeittiötyyliin.
  5. Eat Your Greens! –ravintolassa yhdistyvät pikaruokalan nopeus ja terveellisen ruoan keveys. Maut tulevat niin Suomesta lähitiloilta kuin maailman ääristäkin.
  6. ZiCi-kanapikaravintolaketjun kananliha tulee omalta Huttulan tilalta ja ranskalaiset myös kotimaasta. Kokonaisuuden kruunaavat ravintolan itse valmistamat kastikkeet.
  7. Kung Food Pandan toiminta perustuu korkealatuisiin raaka-aineisiin ja aitoihin valmistusmenetelmiin. Kung Food Pandasta saa aasialaisen keittiön herkkuja buffet-tyyliin.
  8. Tratto on rento italialainen ravintola, joka tarjoilee suurella tunteella valmistettuja klassisia italialaisia herkkuja.
  9. Sandro on niittänyt mainetta brunsseillaan Helsingissä. Ravintolan makumaailma nojaa vahvasti Afrikan suuntaan. Erityisesti marokkolaiset maut ovat hyvin edustettuna. Sandrossa voit herkutella myös 250 neliön suuruisella terassilla kaupunkimaisemaa ihastellen.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi huoli vähemmän!

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.