/ Ratinan kauppakeskus avautui – Moovyn avulla pysäköinti on helpompaa kuin koskaan!

Ratinan kauppakeskus avautui – Moovyn avulla pysäköinti on helpompaa kuin koskaan!

Ratinan uusi kauppakeskus avautui näyttävin juhlamenoin. Avaamishetkellä innokkaimpien asiakkaiden jono mutkitteli Hatanpään valtatielle asti. Liikenne pysäköintihalliin sujui jouhevasti sekä Tampereen valtatieltä että Suvantokadulta.

Ratinan kauppakeskus

Loppuviikon ajan Ratinan kauppakeskuksessa on luvassa erikoistarjouksia ja esiintyjiä. Ohjelmassa on muun muassa lapsille puuhapisteitä, onnenpyörän pyöritystä ja ilmapalloja, glittermeikkejä sekä erilaisia tanssiesityksiä. Viikonlopun aikana lavalle nousevat myös muun muassa Hevisaurus, Ryhmä Hau, Duudsonien Jarppi ja HP sekä The Voice of Finland -finalistit.

 

Kauppakeskuksesta löytyy nyt yli 100 liikettä ja lisää on vielä tulossa. Ravintolamaailmasta löytyy tuttuja brändejä mutta myös monta Tampereella täysin uutta ravintolakonseptia. Osassa ravintoloita pääsee nauttimaan, kauniin miljöön ja herkullisen ruoan lisäksi, myös huikeista maisemista Ratinan suvannon suuntaan.

 

Lataa Moovy ja nauti pysäköinnin helppoudesta

Kauppakeskus Ratina tarjoaa avajaisten kunniaksi asiakkailleen kaksi tuntia ilmaista pysäköintiä. Etu on voimassa torstain avajaispäivästä toukokuun loppuun asti.

Kauppakeskuksen modernissa pysäköintihallissa on peräti 1 200 paikkaa. Hallissa toimii myös uusi pysäköintipalvelu Moovy, jonka avulla hallissa parkkeeraaminen on helpompaa kuin koskaan aiemmin.

Uuden ajan pysäköintipalvelu Moovy tekee pysäköintihallien käytöstä entistäkin vaivattomampaa. Kun olet rekisteröitynyt Moovyn käyttäjäksi, sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin ajaa halliin sisään ja puomi nousee rekisterikilven tunnistuksen perusteella automaattisesti. Pysäköinnin jälkeen sama juttu: Moovy-asiakas ajaa hallista ulos ja puomi nousee taas ilman mitään toimenpiteitä.

Moovya voi käyttää myös Tampereen kaupungin kadunvarsipysäköinnissä sekä lähes kaikissa keskustan pysäköintitaloissa.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta! 

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.