/ Pysäköinti Technopolis Asemakeskuksessa sujuu Moovy-sovelluksella

Pysäköinti Technopolis Asemakeskuksessa sujuu Moovy-sovelluksella

Koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset ovat osittain yhä voimassa, ja monet jatkavat lomien jälkeen etätöissä. Toisissa  yrityksissä ihmiset ovat kuitenkin palailleet työpaikoilleen. Työpaikkapysäköinnissä kuten muussakin pysäköinnissä mobiilisovelluksien käyttäminen on hygieenisin ja turvallisin tapa hoitaa parkkimaksut ja koko pysäköinnin hallinnointi ilman, että joutuu lähikosketuksiin ihmisten tai laitteiden kanssa.

Technopolis Asemakeskus Tampereella on edustava esimerkki nykyaikaisesta työpaikkapysäköinnistä. Se on uutuuttaan kiiltävä toimistokampus, jossa on käytössä moderneimmat ratkaisut, mitä tulee ilmanvaihtoon, valaistukseen, tilojen muunneltavuuteen, tietoliikenteeseen ja akustiikkaan. Asemakeskuksen pysäköintiratkaisuksi Technopolis on valinnut Moovy-sovelluksen. Se otettiin käyttöön vuoden 2020 alussa.

”Moovy oli meille luonteva valinta. Pitkä yhteistyö Finnparkin kanssa sekä Moovyn joustavuus ja modernit hallintamahdollisuudet johtivat päätökseen”, sanoo Service Manager Katja Valtonen Technopolikselta.

Asemakeskus sijaitsee Tampereen ytimessä Rautatieaseman pohjoispuolella, junaradan itäpuolella. Asemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka kampukselle, mikä helpottaa työmatkoja ja asiakasvierailuja.

Työympäristö on Asemakeskuksessa suunniteltu työntekijöille mahdollisimman viihtyisäksi ja toimivaksi. Suuret ikkunat tuovat paljon valoa jokaiseen toimistoihin.

Asemakeskuksessa on kolme tornia, kaksi 8-kerroksista ja yksi 10-kerroksinen. Sen A- ja B-talot valmistuivat vuoden alussa, ja C-talo valmistui vastikään heinäkuussa.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Asemakeskuksessa pysäköidään Moovylla

Moovyn kehittänyt Finnpark operoi pysäköintiä Asemakeskuksen pysäköintilaitoksessa, jonka Technopolis omistaa.

Pysäköintilaitoksessa on yhteensä 265 paikkaa, joista osa sisällä katetussa tilassa ja osa ulkopysäköintialueena. Sisäänajossa ei ole puomia, ulosajossa on. Tämä yksityiskohta on yksi esimerkki siitä, miten Moovy mahdollistaa hyvinkin joustavasti eri tavat hallita pysäköintiä.

Saapumisohjeet Asemakeskukseen kannattaa lukea netistä osoitteesta https://www.technopolis.fi/vapaat-toimitilat/tampere/asemakeskus/osoite/.

Tampereen rautatieaseman läpi arvioidaan kulkevan noin 5 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Vuoteen 2040 mennessä koko asemanseudun alueen asiointi- ja kävijämäärän on arvioitu kasvavan 20 miljoonaan henkilöön.

Moovy toimii sekä autoilijoille että työnantajille

Moovy on pysäköintipalvelu, joka siirtää liput ja laput historiaan ja tekee pysäköinnistä saumattoman osan modernin kaupunkiliikkumisen palveluketjua.

Autoilijan on erittäin helppo käyttää Moovya. Älypuhelimen sovellukseen kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla. Sovellukseen lisätään vielä auton tai autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot.

Pysäköintitaloissa kamera tunnistaa auton rekisterikilven ja nostaa puomit automaattisesti sekä sisään että ulos ajettaessa. Katupysäköinnissä palvelu tunnistaa, missä autoilija on pysäköimässä ja toimii sen mukaisesti.

Pysäköinti käynnistyy ilman eri toimenpiteitä, sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen antamaltasi maksukortilta.

Työantajia Moovy auttaa hallinnoimaan henkilöstöpysäköintinsä tehokkaasti, yksinkertaisesti ja työntekijöitään miellyttävällä tavalla. Pysäköinti ja sen hallinta muuttuvat täysin digitaaliseksi.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.