/ Pysäköinti Nokia Arenan vieressä on helppoa – Technopolis Yliopistonrinteen hallissa käy nyt Moovy

Pysäköinti Nokia Arenan vieressä on helppoa – Technopolis Yliopistonrinteen hallissa käy nyt Moovy

Pysäköinti Nokia Arenan vieressä ei nyt voisi olla helpompaa. Technopolis Yliopistonrinne on Tampereen kartalla uusin kohde, jossa on päätetty hoitaa pysäköinti Moovy-järjestelmällä. Pysäköintilaitos on kätevän lähellä Tampereen uutta Nokia Arenaa palvellakseen myös sen asiakkaiden tarpeita.

Kannen alueesta on muodostumassa Tampereen keskustalle uusi painopistealue. Ensimmäisessä vaiheessa ovat valmistuneet tai valmistumassa Tampereen Kansi ja areena, Lapland Hotels Arena -hotelli sekä Topaasi- ja Opaali-nimiset tornitalot. Nokia Arena aloittaa toimintansa jääkiekon Liigan paikallisottelulla Tappara-Ilves perjantaina 3. joulukuuta, ja avajaiset pidetään 15. joulukuuta.

Alueelle on asuintalojen ja areenan toiminnan myötä tulossa runsaasti lisää ihmisiä ja liikennettä. Technopolis Yliopistonrinteen halli tarjoaa autoilijoille pysäköintimahdollisuuden, joka on mahdollisimman lähellä areenaa. Pysäköintihalli on areenaan nähden kirjaimellisesti kadun toisella puolella. Ratapihankadun yli kävellään Nokia Arenaan, ja samalta kadulta myös ajetaan pysäköintihalliin.

Technopolis Yliopistonrinteellä on 550 pysäköintipaikkaa

Technopolis Yliopistonrinteen eri rakennukset ovat valmistuneet vaiheittain vuosien 2010 ja 2016 välillä. Erikokoisten toimitilojen ja työympäristöjen lisäksi työntekijöiden käytössä ovat kuntosali ja ravintola. Talon erikoisuutena on höyrysaunalla varusteltu saunaosasto, jonka terassilta on näkymät keskustaan ja viereiselle areenalle.

Technopolis Yliopistonrinteen pysäköintilaitoksessa on kolmessa kerroksessa yhteensä 450 pysäköintipaikkaa. Lisäksi katutasossa on 100 paikkaa ympärivuorokautisesti vieraspysäköintiin.

Finnparkin kehittämä ja ylläpitämä digitaalinen pysäköintipalvelu Moovy on ollut Yliopistonrinteen katutason vieraspysäköinnissä käytössä jo vuodesta 2016. Nyt Moovy on otettu käyttöön myös pysäköintihallissa.

Pysäköintihalli on päiväsaikaan toimitiloja käyttävien vuokralaisten käytössä. Areenan valmistuttua hallin pysäköintipaikat ovat nyt saamassa iltaisin uudenlaisia käyttäjiä.

Technopolis on toimitiloja tarjoava yritys, jolla on Tampereella eri tarpeisiin muuntautuvia toimitiloja ja työympäristöjä niin pienille, keskisuurille kuin isoille yrityksille. Tampereella on kolme Technopolisin kampusta: Asemakeskus, Hermia ja Yliopistonrinne. Technopolis Asemakeskuksen toimipisteessä on jo aiemmin otettu Moovy käyttöön.

Technopolis Yliopistonrinne, Ratapihankatu 51, pysäköintihinnat (hinnat sis. alv):

24/7                         2,50 €/h

Vuorokausi              35,00 €

Lue kaikki artikkelit, jotka koskevat Nokia Arenaa!

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link