/ Puttepossut ja Kumiranteet irti Ratinalle – myös Moovy mukana Cityfrisbeegolfissa Tampereella

Puttepossut ja Kumiranteet irti Ratinalle – myös Moovy mukana Cityfrisbeegolfissa Tampereella

Cityfrisbeegolf on vauhdikas kaupunkitapahtuma, joka tänä kesänä järjestetään Tampereella. Kilpailua on järjestetty ympäri Suomea vuodesta 2014 saakka. Mukana rennossa menossa on myös Moovy-pysäköintipalvelu, joka toimii yhtenä tapahtuman yhteistyökumppanina.

”Cityfrisbeegolfissa voi viettää mukavan kesäpäivän kisailemalla kaveriporukalla urbaanissa ympäristössä”, sanoo Cityfrisbeegolfin puuhamiehiin kuuluva Arttu Myllys.

”Ylipäätään frisbeegolf on edullinen laji, joka on helppo aloittaa ja jossa saa kevyttä liikuntaa hauskalla tavalla”, Myllys kuvaa lajin luonnetta.

Kilpailu järjestetään lauantaina 29.6. alkaen klo 10 Ratinaan rakennetuilla radoilla ja stadionin ympäristössä Ratinanniemen puistossa ja Nalkalan kentällä. Yleisöllä on vapaa pääsy seuraamaan kisaa.

Autolla paikalle tulijat voivat käyttää helppoa ja nopeaa Moovy-pysäköintipalvelua esimerkiksi P-Ratinan ja P-Koskikeskuksen pysäköintihalleissa. Näin otat Moovyn käyttöön!

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi huoli vähemmän!

Miten Cityfrisbeegolfissa kilpaillaan

Frisbeegolfin perusidea on sama kuin golfissa. Kiekkogolfinakin tunnetussa lajissa on tarkoitus päästä väylän loppuun mahdollisimman vähäisillä heitoilla. Golfin reikää vastaa frisbeegolfissa maalikori.

Kilpailussa on 2-3 pelaajan joukkueet, jotka heittävät 9-väyläisen radan läpi kaksi kertaa. Kierrosten välissä heitetään ”puttikisa”, jossa lättyä tähdätään koriin lähietäisyydeltä.

Mukaan odotetaan noin 40:ä joukkuetta. Ilmoittautuneiden joukosta löytyvät jo muun muassa Puttepossut, Kumiranteet ja Tiscaajat.

Cityfrisbeegolfin nettisivut

Cityfrisbeegolfin Facebook-sivut

Cityfrisbeegolfin Instagram-sivut

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi huoli vähemmän!

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.